Zandvoortstraat 40

1024 VT Amsterdam  
Deze woning is verkocht

  • Deel:
+18

Omschrijving

Te koop
Het gaat om een sfeervol en zeer goed onderhouden driekamer nieuwbouwwoning van 85 m2 gelegen aan de Zandvoortstraat in Amsterdam Noord op de tiende en tevens bovenste verdieping. Het zeer ruime en lichte driekamerappartement is perfect ingedeeld. Twee volwaardige slaapkamers en een mooie ruime lichte doorzonwoonkamer met een geweldig uitzicht aan weerszijden. Op het oosten is het balkon vanuit de woonkamer te bereiken. Vanuit hier kijkt u over het centrum van Amsterdam. In de onderbouw is zelfs een aparte berging.

Ligging
Nieuwendam is een woonomgeving met veel groen en water. De buurt staat nauw in verbinding met het landschap en de natuurgebieden net buiten de wijk: het Waterland en het IJ. De woning ligt in een rustige, kindvriendelijke buurt in een zijstraat van de IJdoornlaan. Winkelcentrum Waterlandplein met onder andere twee grote supermarkten, de OBA, bakker, slager en meer. Ook het Purmerplein is goed te bereiken met tal van buurtwinkels. Verder is de woning vlakbij het door groen omringde meer de Schellingwouderbreek gesitueerd en liggen er volkstuinen in de directe omgeving. Via de Ring A10, waarvan de afrit op enkele minuten rijden ligt, is ook het centrum van Amsterdam niet ver. De omgeving leent zich er uitstekend voor om prachtige fiets - en wandeltochten te maken en, hoewel dichtbij de stad, het gevoel van ‘buiten wonen’ te ervaren.

Indeling
Op de begane grond is de hoofdentree vanwaar u de lift naar de tiende verdieping neemt. Meteen rechts is de entree van de woning. U komt binnen in de hal waar u als eerste toegang heeft tot een ruime bergkast waar de wasmachine en de droger aansluiting is. Hier hangt ook de cv ketel en daarbij blijft er nog veel bergruimte over. Daarnaast is het apart toilet met fonteintje en de badkamer met de douche en de wastafel. Voordat u de overige ruimtes betreedt is er nog voldoende plaats in de hal voor de garderobe. Aan de rechterachterzijde zijn beide ruime slaapkamer gelegen. Vanuit de hal is de ruime en lichte doorzonwoonkamer. Aan de linkerzijde van de woonkamer is de met open keuken en aan de rechterzijde van de woonkamer het balkon te bereiken.
In de onderbouw is een aparte berging.

Vereniging van Eigenaars
De VvE wordt professioneel beheerd. De servicekosten zijn € 145,- per maand.
Er is een meerjaren onderhoudsplan opgesteld door de vereniging. De buitenkant van het complex is dit jaar geschilderd.
Tot slot is het appartement op gemeentelijke erfpachtgrond gelegen. De canon is tot met 15 april 2052 afgekocht.

Kenmerken

  • Soort woning Bovenwoning (Appartement)
  • Kamers 3
  • Slaapkamers 2
  • Woonoppervlakte 85 m2
  • Inhoud 257 m3
  • Bouwjaar 2003
  • Ligging aan drukke weg, aan rustige weg, vrij uitzicht