Zaanstraat 25

1013 RV Amsterdam  
Deze woning is verkocht

  • Deel:
+18

Omschrijving

Te koop
Een sfeervol en praktisch ingedeeld tweekamerappartement van 41 m2 gelegen op de tweede verdieping. Het appartement dat zeer netjes is onderhouden ligt aan het Westerpark, midden in de Spaarndammerbuurt.
Aan de achterzijde van het appartement is de woonkamer met de open keuken en toegang tot het balkon. De slaapkamer is aan de voorzijde van de woning met openslaande deur naar het Franse balkonnetje.

Indeling
Op de begane grond is de gemeenschappelijke hoofdentree. Via de trap gaat u naar de tweede verdieping. U komt binnen in de hal. Vanaf hier heeft u toegang tot alle vertrekken. Links is de ruime en lichte slaapkamer aan de voorzijde van het pand. Vanuit de slaapkamer heeft u een openslaande deur naar het Frans balkonnetje dat op het zuidwesten is gelegen. In de hal zelf is er toegang tot het apart toilet met fonteintje, de badkamer met een inloopdouche, een wastafel en de wasmachine- en drogeraansluiting. Ook is er een aparte ruime bergkast met de cv opstelling (cv ketel is van Intergas uit 2010). Aan de achterzijde is de goed ingedeelde woonkamer met open keuken en toegang tot het balkon dat op het noordoosten is gelegen.

Stadsdeel Westerpark/Spaarndammerbuurt
De woning ligt om de hoek van de Spaarndammerstraat in het stadsdeel Westerpark met alle voorzieningen op loopafstand. Zo zijn er diverse winkels en grote supermarkten in de straat. Het Westerpark met cultuurpark Westergasfabriek ligt hier recht tegen over en is er voor iedereen wel wat te doen; van ontbijten bij de Bakkerswinkel tot een drankje en lekker eten in Westerliefde. De Haarlemmerstraat (leukste winkelstraat van 2011) en de Jordaan bevinden zich op loopafstand en bieden een ruime keuze uit diverse winkels, restaurants en cafés.

De woning is zeer gunstig gelegen ten opzichte van het Centraal Station en de Ring A10. Verbindingen met openbaar vervoer zijn uitstekend. Voor de deur is het betaald parkeren maar een parkeervergunning is direct op te halen.

Vereniging van Eigenaars en bijzonderheden
Er is een gezonde en actieve Vereniging van Eigenaars, waarvan het beheer is uitbesteed aan een professionele beheerder. De servicekosten zijn € 127,- per maand. Er is een meerjarenonderhoudsplan aanwezig.
Het pand is in 2010 in appartementsrechten gesplitst. Er hangt een CV ketel van Intergas 2010 (HRE 2418).
Er is een mogelijkheid je fiets te stallen in de afgesloten binnentuin.

Naam van de straat
De Zaanstraat is vernoemd naar een dorp in de Zaanstreek. De straat werd oorspronkelijk benoemd als Derde Spaarndammerdwarsstraat.

English version

To buy
An attractive and practically divided two room apartment measuring 41 m2 (441 ft2), situated on the second floor. This very well-maintained apartment borders the Westerpark in the middle of the Spaarndammerbuurt. On the back of the apartment is the living room with an open kitchen and access to the balcony. The bedroom is on the front of the apartment, with a door opening onto a French balcony.

Layout
On the ground floor is the communal entrance. Via the staircase you reach the second floor. The front door of the apartment leads into the hall; from here you have access to all the rooms. To the left is the spacious and light bedroom on the front of the building. From the bedroom, you have a door opening onto a French balcony, which is orientated towards the south west. From the hall, there is access to the separate toilet with wash basin and a bathroom with walk-in shower, sink unit and the washer/drier connection. There is also a separate and spacious utility closet containing the central heater/boiler (central heating unit is by Intergas, installed in 2010, last serviced in October 2017). On the back of the apartment is the well-laid-out living room, with an open kitchen and access to the balcony, which is orientated towards the north east.

Neighbourhood
The property is located on the corner of the Spaarndammerstraat in the Westerpark district, with all amenities within walking distance. This includes a selection of independent retailers as well as large supermarkets. The Westerpark, containing the Westergasfabriek cultural development, is located directly opposite the property and offers something for everyone; from breakfast in the Bakkerswinkel to a drink and delicious meals at Westerliefde. The Haarlemmerstraat (voted best shopping street in the Netherlands in 2011) and the Jordaan district can be found within walking distance and offer a wide range of shops, restaurants and cafés.

The property is very favorably located in relation to Centraal Station and the Ring A10 (orbital motorway). Public transport connections are outstanding. In front of the door there is paid car parking, but a parking permit is directly available.

Owner’s association (VvE) and misc. details
There is a healthy and active VvE, where the administration is outsourced to a professional manager. The service costs are € 127,- per month. There is long term maintenance plan in effect. The building was split into apartments in 2010. There is a central heating unit by Intergas 2010 (HRE 2418). There is the possibility to store your bike in the secure backyard.

Street name
The Zaanstraat is named after a village in the Zaanstreek. The street was originally known as Derde Spaardammerdwarsstraat.

Kenmerken

  • Soort woning Bovenwoning (Appartement)
  • Kamers 2
  • Slaapkamers 1
  • Woonoppervlakte 41 m2
  • Inhoud 123 m3
  • Bouwjaar 1914
  • Ligging aan park, aan rustige weg