Witte de Withstraat 178 I

1057 ZL Amsterdam  
Deze woning is verkocht

  • Deel:
+22

Omschrijving

Te koop
Het gaat om een ruim en zeer goed ingedeeld drie kamer appartement van 57 m2 met een zonnig terras aan de achterzijde. De woonkamer met de open keuken is aan de achterzijde gelegen. Middels openslaande deuren heeft u toegang tot de buitenruimte. De bomen in de binnentuin maken het uitzicht helemaal groen in de zomer. Beide slaapkamers zijn aan de voorzijde gelegen. Het goedonderhouden appartement is midden in de Baarsjes gelegen.

Ligging
Witte de Withstraat is de straat die tussen de Postjesweg en de Jan Evertsenstraat is gelegen. Dit appartement ligt om de hoek van de Jan Evertsenstraat en de Admiraal de Ruijterweg, midden in het hippe stadsdeel De Baarsjes dat grenst aan de binnenstad van Amsterdam. Een gewilde locatie, waar u rustig wonen kunt combineren met de directe nabijheid van de gezellige Jordaan, 9 straatjes en Kinkerstraat. Binnen enkele minuten bent u op de ringweg A10 en ook de bereikbaarheid met het openbaar vervoer is uitstekend. Geniet van de vele leuke winkeltjes, cafe’s en restaurants die zich op loopafstand op de Jan Evertsenstraat, Admiraal de Ruijterweg en Jan van Galenstraat bevinden. Ook heel fijn; de grote Albert Heijn, Stach en het Erasmuspark op nog geen minuut loopafstand!

Indeling
Op de begane grond is de hoofdentree.
Via de trap gaat u naar de eerste verdieping en bevindt zich de entree van de woning. U komt binnen in de hal waar plek is voor uw garderobe. Vanuit de hal is de badkamer met ligbad (ligbad, wastafel en toilet), de eerste slaapkamer en de ruime woonkamer met de open keuken (voorzien van inbouwapparatuur uit 2006).
De woonkamer is aan de achterzijde met open slaande deuren naar het terras dat op het zuidoosten is gelegen. De tweede ruime slaapkamer is aan de voorzijde gelegen.

Vereniging van Eigenaars en bijzonderheden
De VvE wordt professioneel beheerd. De servicekosten voor het appartement zijn
€ 56,- per maand. In 2006 is het pand grondig gerenoveerd ten behoeve van de toenmalige splitsing in appartementsrechten. Alles is goed onderhouden. En er wordt gespaard voor onderhoud aan het pand.
Sinds oktober 2017 rijdt er geen tram meer door de Witte de Withstraat! In 2018 worden de tramhaltes voor de deur verwijderd, de stoep verbreedt en zullen er bomen en fietsenrekken worden geplaatst.
Het pand staat op erfpachtgrond van de gemeente Amsterdam. De erfpacht is voortdurend en het tijdvak loopt tot 1 juni 2047. De canon is € 265,- per jaar.

Kenmerken

  • Soort woning Bovenwoning (Appartement)
  • Kamers 3
  • Slaapkamers 2
  • Woonoppervlakte 57 m2
  • Inhoud 192 m3
  • Bouwjaar 1924