Van Reigersbergenstraat 57 III

1052 ST Amsterdam  
Deze woning is verkocht

  • Deel:
+7

Omschrijving

Te koop
Het gaat om een licht en sfeervol doorzon tweekamerappartement van 43 m2 om de hoek van het Hugo de Grootplein gelegen. De woonkamer en de half open keuken zijn aan de achterkant gelegen en de ruime slaapkamer aan de voorkant van het pand. Op de vierde verdieping is tevens een aparte zolderberging van 7m2 gelegen.

Ligging
De Van Reigersbergenstraat is een zijstraat van de Jan Van Galenstraat, direct om de hoek van het Hugo de Grootplein. Hier is een tal van keuze uit verschillende restaurants, cafés, buurtwinkels en grote supermarkten.

Het appartement ligt midden in het hippe stadsdeel Westerpark dat grenst aan de binnenstad van Amsterdam. Een gewilde locatie, waar u rustig wonen kunt combineren met de directe nabijheid van de gezellige Jordaan. Het heerlijke Westerpark ligt op 5 fietsminuten afstand. Binnen enkele minuten bent u op de ringweg A10 en ook de bereikbaarheid met het openbaar vervoer is uitstekend.

Indeling
Op de begane grond is de hoofdentree met de brievenbussen en het bellentableau.
Via de trap gaat u naar de derde verdieping en bevind zich de entree van de woning. U komt binnen in de woonkamer vanwaar u toegang heeft tot de half open keuken (nette keuken met losse apparatuur, zoals een koelvrieskast, een gasfornuis, een kleine vaatwasmachine en tevens een wasmachine).
Vanuit de woonkamer is ook de badkamer te bereiken. Eerst is er toegang tot een aparte ruimte waar de wastafel is en daarnaast is het toilet met de ruime inloopdouche in de hoek.
Aan de achterzijde van het appartement is de ruime slaapkamer en de meterkast.

Op de zolderverdieping is ook een aparte berging van ruim 7 m2.

Vereniging van Eigenaars en bijzonderheden
De VvE wordt professioneel beheerd. De servicekosten voor het appartement zijn
€ 115,- per maand. De vereniging van eigenaars is actief en heeft ook een meerjaren-onderhoudsplan opgesteld.

De woning staat op grond van de gemeente. De erfpachtcanon is reeds afgekocht tot 31 december 2045.

Naam van de straat
Maria van Reigersbergen (1589-1643) was de echtgenote van Hugo de Groot.

Kenmerken

  • Soort woning Bovenwoning
  • Kamers 2
  • Slaapkamers 1
  • Woonoppervlakte 43 m2
  • Inhoud 136 m3
  • Bouwjaar 1899