Van Ostadestraat 25 III+IV

1072 SM Amsterdam  
Deze woning is verkocht

  • Deel:
+19

Omschrijving

Te koop
Een zeer sfeervolle dubbele bovenwoning van 85 m2 met twee ruime slaapkamers en een heerlijk zonnig dakterras van 25m2. De woning is zorgvuldig onderhouden; in 2015 zijn er meerdere werkzaamheden uitgevoerd. De aangenaam lichte woning heeft op de derde verdieping twee balkons. Via de woonkamer is een Franse balkon toegankelijk middels openslaande deuren. Hier is het goed toeven in de zomer. Door de vereniging van eigenaars werd in 2015 de complete voorgevel gezandstraald en is er opnieuw gevoegd.

Ligging
De woning is tussen de Ruysdaelkade en de Ferdinand Bolstraat gelegen. De Van Ostadestraat is een rustige straat midden in stadsdeel De Pijp. De Pijp heeft vele gezellige cafés, restaurants, buurtwinkels maar ook grote supermarkten in de directe nabijheid. Het Sarphatipark is binnen enkele loopminuten te bereiken, evenals de Albert Cuyp. Ook in de directe nabijheid bevinden zich het Museumplein, Concertgebouw en Vondelpark. Winkelen kunt u in de nabijgelegen Van Baerlestraat, Beethovenstraat en P.C. Hooftstraat. Om de hoek stoppen tram en bus. Binnen 5 minuten bent u op het WTC en vandaar binnen 10 minuten op Schiphol.

Indeling
De eigen toegang van de woning bevindt zich op de tweede verdieping. Hier is voldoende plek voor uw garderobe. Op de derde verdieping heeft u een halletje met een apart toilet inclusief fonteintje en toegang tot de doorzon woonkamer met open keuken (voorzien van inbouwapparatuur, zoals gasfornuis, combi oven/magnetron, koelkast en een aparte vriezer). Via de achterzijde heeft u toegang tot het ruime balkon en de praktische bergkast.
Aan de voorzijde van de woonkamer kunt u middels de openslaande deuren het Franse balkon aan de voorzijde (gelegen op het zuiden) betreden.
Via de interne trap gaat u naar de vierde verdieping. Hier is de inbouwkast voor de CV-ketel, de diepe kast voor de wasmachine en de droger. Plus de kinder/logeerkamer, de ruime badkamer met een heerlijk ligbad, een aparte douche, een extra lange wastafel met twee kranen. Aan de achterzijde is de tweede ruime slaapkamer met een zeer praktisch en goed ingedeelde inbouwkast.
Vanuit de vierde verdieping is ook de vaste trap naar het dakterras. Vanuit het zonnige dakterras heeft u een prachtig uitzicht over de stad Amsterdam.

Vereniging van Eigenaars en bijzonderheden
Er is een gezonde en actieve Vereniging van Eigenaars. De leden hebben het beheer in eigen beheer. In 2015 is de voorgevel gezandstraald, opnieuw gevoegd en helemaal geschilderd.
De servicekosten zijn € 81,- per maand. Het pand staat op erfpachtgrond van de gemeente. De erfpachtcanon is € 110,- per jaar. Het tijdvak loopt tot 1 oktober 2036.
Het pand is in 2005 in appartementsrechten gesplitst.
In 2009 is de woning compleet verbouwd en sindsdien goed onderhouden en ook verbeterd.
De CV ketel van Intergas is een HR ketel uit 2009. De ketel is jaarlijks geïnspecteerd.

Naam van de straat
Adriaan van Ostade (1610-1685) was een schilder van het Boerenleven.

Kenmerken

  • Soort woning Bovenwoning (Dubbel bovenhuis)
  • Kamers 3
  • Slaapkamers 2
  • Woonoppervlakte 85 m2
  • Inhoud 272 m3
  • Bouwjaar 1912
  • Ligging aan rustige weg