Van Oldenbarneveldtstraat 7 II

1052 JN

AMSTERDAM

Verkocht onder voorbehoud

Deel:

Omschrijving

Te koop: Een praktisch ingedeeld tweekamerappartement van 57m2 gelegen op de tweede verdieping van een goed onderhouden pand. Aan de voorzijde bevindt zich de woonkamer met open keuken, aan de achterzijde de royale slaapkamer. Tevens aan de achterzijde de badkamer voorzien van een bad en aparte douche. Nabij de entree van het appartement is ruimte voor een praktische werkplek. Op de zolderverdieping zijn er nog twee bergingen (totaal 22m2) die bij dit appartement behoren en een flinke meerwaarde zijn!

De woning verdient wat liefde en aandacht, maar is dan zeker een heerlijk thuis op een fantastische locatie.

Ligging: Het appartement is centraal in de stad gelegen en ligt in een van de mooiste straten van de Frederik Hendrikbuurt in Westerpark. Om de hoek bevindt zich het Hugo de Grootplein met restaurants, terrassen en winkels, alsook een grote supermarkt. Daarnaast zijn er diverse scholen en kinderopvang in de buurt, net als het Marnixbad, bootverhuur, fitness-centra en de Jordaan met zijn biologische Noordermarkt. Het Westerpark ligt ook op loopafstand. Het hele jaar door vinden hier culturele evenementen plaats.

Via de Jan van Galenstraat en de Haarlemmerweg is er een goede ontsluiting naar de Ring A10 en de verbindingen met openbaar vervoer (tram en bus) zijn uitstekend.

Vereniging van Eigenaars: De VvE wordt in eigen beheer gevoerd, maar is actief. Er is ca. €12.000,- in kas aanwezig. In december 2018 is de dakbedekking vernieuwd, de laatste schilderbeurt aan beide zijden was in 2013/2014. Er is geen MJOP aanwezig. De VVE overweegt in de nabije toekomst professioneel beheer. Tot slot is het pand op eigen grond gelegen, dus geen erfpacht.

Kenmerken

 • Soort woning

  bovenwoning

 • Kamers

  2

 • Slaapkamers

  1

 • Woonoppervlakte

  57 m2

 • Inhoud

  182 m3

 • Bouwjaar

  1906

Deze woning bezichtigen?

Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak te maken.

Alle contactgegevens