Van Oldenbarneveldtplein 19 B

1052 JL Amsterdam  
Deze woning is verkocht

  • Deel:
+21

Omschrijving

Te koop
Het gaat om een vierkamerappartement verdeeld over twee woonlagen van 98 m2 voorzien van drie slaapkamers. Middels de lift of de trap gaat u naar de eerste verdieping waar de entree van de maisonnette woning is. Op de eerste verdieping zijn de eerste twee slaapkamers en de badkamer. Met de interne trap is er verbinding naar de tweede verdieping waar zich de royale woonkamer met open keuken en derde slaapkamer bevinden.

Ligging
Het appartement ligt in een gezellige buurt, grenzend aan de Jordaan in het hippe stadsdeel Westerpark. Op deze unieke plek kun je heerlijk over het van Oldenbarneveldtplein uitkijken. Het mooie en culturele Westerpark is binnen vijf minuten met de fiets te bereiken. Op loopafstand bevinden zich vele gezellige restaurants, lunchrooms, speeltuinen, scholen, kinderdagverblijven, supermarkten, sportvoorzieningen, cafés en winkels. Met de auto bent u binnen enkele minuten op de ringweg A10 en de ligging ten opzichte van openbaar vervoer is gunstig. Het Centraal Station is in 10 minuten te bereiken.

Indeling
Op de begane grond is de hoofdentree. Middels de lift of de trap gaat u naar de eerste verdieping. U komt binnen in de hal waar de toegang is tot het apart toilet met fonteintje, een aparte bergkast, de badkamer met een ligbad en een dubbele wastafel en de beide slaapkamers. Vanuit de hal gaat u met de interne trap naar de tweede verdieping. Hier is de royale woonkamer met de open keuken die is voorzien van inbouwapparatuur. Middels de openslaande deur is er toegang tot het balkon dat de hele breedte van de woonkamer beslaat. Grenzend aan de open keuken is een aparte, ruime bergkamer met de aansluiting voor de wasmachine en de droger. Tevens bevindt zich aan deze zijde de derde slaapkamer/werkkamer. Bij het appartement hoort een aparte berging in de kelder. Bovendien kunt u gebruik maken van een heerlijke gemeenschappelijke binnentuin die alleen toegankelijk is voor bewoners.

Vereniging van Eigenaars en bijzonderheden
Er is een goed georganiseerde VvE die professioneel wordt beheerd. De verenging van Eigenaars is gezond en heeft een goede reserve voor het onderhoud. Een meerjarenonderhoudsplanning is aanwezig De maandelijkse servicekosten zijn € 156,90. Het appartementencomplex is op erfpachtgrond van de gemeente Amsterdam gelegen. De canon is afgekocht tot 1 februari 2045.

De maisonnette maakt deel uit van het kleinschalige appartementencomplex Gespleten Hendrik Noord. Het is gebouwd in 1996 en won destijds de Architectuurprijs van de Stad Amsterdam.

Naam van de straat
Van Oldenbarneveldt (1547-1619), staatsman, raadspensionaris van Holland. Hij stond aan de wieg van de VOC.

Kenmerken

  • Soort woning Maisonnette (Appartement)
  • Kamers 4
  • Slaapkamers 3
  • Woonoppervlakte 98 m2
  • Inhoud 305 m3
  • Bouwjaar 1996
  • Ligging aan rustige weg, in centrum