Van Hallstraat 61 1

1051 GZ

AMSTERDAM

Verkocht

Deel:

Omschrijving

Te koop:
Heerlijk startersappartement (32m2) gelegen op de eerste verdieping van een goed onderhouden pand in de Staatsliedenbuurt in Amsterdam. Dit praktisch ingedeelde appartement is de ideale start op de woningmarkt in Amsterdam. Fijne ligging, aparte slaapkamer, eigen grond situatie en in een prima staat van onderhoud. Reden genoeg voor het maken van een bezichtigingsafspraak!

Ligging:
De Van Hallstraat ligt midden in de Staatsliedenbuurt, in het (voormalig) stadsdeel Westerpark dat grenst aan de binnenstad van Amsterdam. Een gewilde locatie, waar u rustig wonen kunt combineren met de directe nabijheid van de gezellige Jordaan. Het heerlijke Westerpark ligt op nog geen twee minuten loopafstand en biedt volop recreatieve en culturele mogelijkheden. Het terrein van de Westergasfabriek (een prachtig industrieel monument) is omgevormd tot een cultuurpark en hier vinden vele activiteiten plaats. Binnen enkele minuten bent u op de ringweg A10 en ook de bereikbaarheid met het openbaar vervoer is uitstekend. Diverse winkels, cafés en restaurants bevinden zich op loopafstand in de Frederik Hendrikstraat, Limburg van Stirumplein en in de Jordaan, zoals bijvoorbeeld de Noordermarkt.

Indeling:
Entree aan straatzijde, toegang op de eerste verdieping, hal, badkamer met granitovloer, wc , wastafel en douche. Woonkamer met open hoekkeuken v.v. cv ketel (2002) en wasmachine aansluiting. Vanuit zowel de woonkamer als de keuken is er toegang tot het balkon (oost) aan de achterzijde. De slaapkamer is aan de voorzijde gelegen en middels dubbele deuren is er toegang tot het Frans balkon.

Vereniging van Eigenaars en Bijzonderheden:
De Vereniging van Eigenaars wordt in eigen beheer gevoerd en is actief. De servicekosten zijn €75,- per maand per appartement. Er is een reserve aanwezig.

Tot slot staat het pand op eigen grond.

Naam van de straat:
Floris Adriaan van Hall (1791 – 1866), Amsterdamse advocaat. Nam als minister van Financiën in 1844 drastische maatregelen ter delging van de enorme staatsschuld. In 1848 leider van de conservatieve oppositie.

Kenmerken

 • Soort woning

  bovenwoning

 • Kamers

  2

 • Slaapkamers

  1

 • Woonoppervlakte

  33 m2

 • Inhoud

  100 m3

 • Bouwjaar

  1910