Trouringhstraat 34 H

1055 HC Amsterdam  
Deze woning is verkocht

  • Deel:
+22

Omschrijving

Te koop
Het gaat om een sfeervol en zeer goed onderhouden drie kamer appartement van 62 m2 met een zeer riante zonnige tuin op het oosten. De praktisch ingedeelde woning ligt op de bel etage met een balkon aan weerszijden en een heerlijke tuin te bereiken middels een trap vanuit het balkon aan de achterzijde. Op de begane grond zijn nog twee ruime bergingen die bij dit appartement horen.

Ligging
De woning ligt in het steeds populairder wordende Bos en Lommer in stadsdeel West om de hoek van het winkelcentrum Gulden Winckelplantsoen en nabij de gezellige dagelijkse markt. Daarnaast zijn er leuke winkels zoals bBrood, De Nieuwe Boekhandel en diverse gezellige café’s en restaurants waaronder Bagel & Beans en Podium Mozaïek. Voor een wandeling of een drankje in het park liggen het Erasmuspark en het Westerpark vlakbij. Er is een goede ontsluiting naar de Ring A10 en de verbindingen met openbaar vervoer zijn uitstekend.

Indeling
Op de begane grond is de hoofdentree en de twee bergingen.
Via de trap gaat u naar de bel etage en treedt u de woning binnen. U bevindt zich in de hal waar ruimte is voor de garderobe en de toegang naar alle vertrekken. Aan de voorkant is de lichte woonkamer met zijkamer. Aan de achterzijde zijn beide ruime slaapkamers met in het midden de keuken (keuken is uit 2017) die is voorzien van diverse inbouwapparatuur (vaatwasser en een koelkast met een vriesvak). Vanuit de keuken en de rechter slaapkamer is er toegang tot het balkon vanwaar u ook de tuin kunt betreden. Vanuit deze slaapkamer en de hal is ook de badkamer (de badkamer is vernieuwd in 2017) te bereiken. De badkamer is voorzien van een heerlijk ligbad met douche, een wastafel, het toilet en een vloerverwarming. Vanuit de hal is een aparte kast voor uw spullen.
Op de begane grond zijn twee bergingen. Een van de bergingen is een fijne wasruimte, waar de wasmachine en droger aansluitingen zitten. Ook is hier de cv ketel (Intergas 2010) geplaatst.
Door de hele woning ligt een mooie massieve eiken houtenvloer.

Vereniging van Eigenaars en bijzonderheden
De VvE wordt professioneel beheerd. De servicekosten voor het appartement zijn
€ 107,- per maand. De vereniging van eigenaars is actief en heeft ook een meerjaren onderhoudsplan opgesteld.
De drie panden die binnen deze VvE horen staan op grond van de gemeente. De erfpachtcanon is reeds afgekocht tot 31 augustus 2039.

Kenmerken

  • Soort woning Benedenwoning (Appartement)
  • Kamers 3
  • Slaapkamers 2
  • Woonoppervlakte 62 m2
  • Inhoud 202 m3
  • Bouwjaar 1940
  • Ligging aan rustige weg, in woonwijk