Stettineiland 17

1014 ZE

AMSTERDAM

Verkocht onder voorbehoud

Deel:

Omschrijving

Te koop: Een unieke kans in de Houthavens! Onlangs opgeleverd familiehuis (153m2) die direct klaar is voor bewoning. De luxe woning beschikt over 4 ruime slaapkamers, 2 badkamers, een eigen parkeergarage, autovrije voorzijde, aan de achterzijde ligging aan het water met privésteiger (toestemming voor eigen boot en directe vaarverbinding naar ’t IJ) en tot slot een zeer lage erfpachtcanon (€788,- met 0.88% jaarlijkse indexatie tot 30-11-2066).

De woning is na oplevering geheel voorzien van stucwerk, schilderwerk, twee badkamers, luxe keuken voorzien van alle inbouwapparatuur, houten vloer op alle verdiepingen en prachtige tegelvloer in het souterrain (allen voorzien van vloerverwarming). U hoeft echt alleen nog maar uw spullen uit te pakken.

Indeling:Entree vanaf straatzijde, open living met hoge plafonds (bijna 2,90 hoog), met opslaande deuren naar de waterkant (toekomstige gracht). Souterrain: tweede entree vanuit de parkeergarage, ruime (fietsen)berging, hal, toilet, zeer royale leefkeuken. Eerste verdieping: Twee slaapkamers (aan de voor- en achterzijde), hal, apart toilet en badkamer met douche en wastafel. Tweede verdieping: Grote slaapkamer aan de achterzijde, tweede badkamer (ligbad, wastafel, toilet), overloop en een ruim dakterras van circa 12m2. Zolder: een loft-achtige speelzolder met 3,5 meter hoge nok, dit zou ook een geweldige slaapkamer, danwel waskamer kunnen zijn.

Omgeving: Tot een paar jaar geleden sprak niemand erover: de Houthaven in het westelijk havengebied van Amsterdam. Maar sinds kort galmt de naam door de stad. Het is de plek waar iedereen wil wonen. En terecht. De Houthaven is dé nieuwe buurt van Amsterdam. Een gebied met een rijke historie. Ooit één van de belangrijkste handelshavens
ter wereld. Op twee minuten fietsen van de Spaarndammerstraat met al haar leuke winkels en fijne restaurants. Bij de Pontsteiger kan men oversteken naar het hippe Noord, Centraal Station ligt op nog geen 10 minuten fietsen en via de S101 is men in mum van tijd op de Ring A10.

VVE en bijzonderheden: Er is al een actieve VVE aanwezig. De VVE bijdrage voor de woning is €51,09 en voor de ondergrondse parkeergarage €20,77. Er zijn zonnepanelen op het dak geplaatst en het overige deel wordt middels stadsverwarming aangeleverd. Geheel elektrische woning, voorzien van vloerverwarming op alle verdiepingen. Zeer gunstige erfpachtcanon van €788,- per jaar met een jaarlijkse indexatie van 0,88% tot 30-11-2066!

Kenmerken

 • Kamers

  6

 • Slaapkamers

  4

 • Woonoppervlakte

  153 m2

 • Inhoud

  567 m3

 • Bouwjaar

  2018

Deze woning bezichtigen?

Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak te maken.

Alle contactgegevens