Spaarndammerstraat 622 A

1013 TH Amsterdam  
Deze woning is verkocht

  • Deel:
+14

Omschrijving

Te koop: Een ruim opgezet driekamerappartement van 82 m² gelegen achter de authentieke gevel van het voormalig politiebureau. Het gebouw is eind 2000 geheel nieuwgebouwd en voldoet qua constructie, isolatie en beveiliging volledig aan de hedendaagse normen.

Het appartement is gelegen op de derde etage en heeft twee ruime slaapkamers. Het balkon (en dus het uitzicht) grenst aan de goed onderhouden binnentuin.

Het complex is voorzien van een verzorgd trappenhuis alsmede van een lift.

Ligging: De woning ligt in de Spaarndammerbuurt in Westerpark met alle voorzieningen op loopafstand. Zo zijn er diverse winkels en een grote supermarkt in de straat. Het Westerpark met cultuurpark Westergasfabriek ligt om de hoek en hier is er voor iedereen wel wat te doen; van ontbijten bij de Bakkerswinkel tot een drankje en lekker eten in Westerliefde. De Haarlemmerstraat (winkelstraat van 2011) en de Jordaan bevinden zich op loopafstand en bieden een ruime keuze uit diverse winkels, restaurants en cafés. Tevens is de woning zeer gunstig gelegen t.o.v. Centraal station en Ring A10

De woning is zeer gunstig gelegen ten opzichte van het Centraal Station en de Ring A10. Verbindingen met openbaar vervoer zijn uitstekend. Voor de deur is het betaald parkeren maar een parkeervergunning is direct op te halen, geen wachttijd dus! Aan het einde van de straat wordt in het kader van het project Houthaven een prachtig park gerealiseerd, waarbij het verkeer via een tunnel onder het park door rijdt. De Spaarndammerstraat zal hiermee in de toekomst een stuk autoluwer worden en met het park een prachtige uitstraling krijgen. Meer info vindt u op www.houthaven.nl.

Indeling: Het karakteristieke pand heeft een poort waarachter zich een klein hofje bevindt van waaruit de woningen van het complex bereikbaar zijn. De woning is gelegen aan de achterzijde van het complex op de derde verdieping. Achter de voordeur ligt een hal met garderobe; toilet met fonteintje; riante woonkamer met schuifpui naar het balkon (over de hele breedte van de woning); open keuken met een gaskookplaat, oven, koelkast met vriesvak en een afzuigkap; bijkeuken/berging met wasmachineaansluiting; hoofdslaapkamer aan de achterzijde met een schuifpui naar eerdergenoemd balkon; tweede slaapkamer; ruime badkamer met een ligbad, douche en wastafel; aparte cv-ruimte. Eigen berging in het souterrain.

VVE en overige bijzonderheden:
Er is een actieve en gezonde VVE die in eigen beheer wordt uitgevoerd. De servicekosten bedragen ca. € 130,- per maand. Er is een reserve op de spaarrekening van de VVE aanwezig.
Het pand staat op erfpacht grond van de gemeente. De erfpachtcanon is reeds afgekocht tot en met 01-09-2049.

De woning is voorzien van dubbele beglazing en verwarming en warm water geschiedt middels de CV combiketel (Intergas). Tot slot is het pand op gemeentelijke erfpachtgrond gelegen waarvan de canon t/m 2050 is vooruitbetaald.

Kenmerken

  • Soort woning Bovenwoning (Appartement)
  • Kamers 3
  • Slaapkamers 2
  • Woonoppervlakte 82 m2
  • Inhoud 244 m3
  • Bouwjaar 2000
  • Ligging aan drukke weg