Spaarndammerstraat 35 II

1013 SR Amsterdam  
Deze woning is verkocht

  • Deel:
+12

Omschrijving

Te koop
Het gaat om een licht en sfeervol driekamerappartement van 54 m2 midden in de Spaarndammerbuurt, nabij het Westerpark. De zeer goed ingedeelde woning is op de tweede verdieping gelegen. De woonkamer met de open keuken aan de voorkant en beide slaapkamers aan de achterzijde.

Ligging
De woning ligt in de Spaarndammerstraat in het stadsdeel Westerpark met alle voorzieningen op loopafstand. Zo zijn er diverse winkels en grote supermarkten in de straat. Het Westerpark met cultuurpark Westergasfabriek ligt om de hoek en hier is er voor iedereen wel wat te doen; van ontbijten bij de Bakkerswinkel tot een drankje en lekker eten in Westerliefde. De Haarlemmerstraat (winkelstraat van 2011) en de Jordaan bevinden zich op loopafstand en bieden een ruime keuze uit diverse winkels, restaurants en cafés.

De woning is zeer gunstig gelegen ten opzichte van het Centraal Station en de Ring A10. Verbindingen met openbaar vervoer zijn uitstekend. Voor de deur is het betaald parkeren maar een parkeervergunning is direct op te halen, geen wachttijd dus! Aan het einde van de straat wordt in het kader van het project Houthaven een prachtig park gerealiseerd, waarbij het verkeer via een tunnel onder het park door rijdt. De Spaarndammerstraat zal hiermee in de toekomst een stuk autoluwer worden en met het park een prachtige uitstraling krijgen. Meer info vindt u op www.houthaven.nl.

Indeling
Op de begane grond is de hoofdentree. Via het gemeenschappelijke trappenhuis gaat u naar de tweede verdieping. De entree van de woning is in het midden. Hier is de open keuken met aan de voorzijde de ruime en lichte woonkamer. In het midden van het appartement is een apart toilet met fonteintje. De badkamer met een ruime inloopdouche en wastafel. Aan de achterzijde zijn beide slaapkamers. In de tweede slaapkamer aan de rechterzijde is een aparte kast waar de wasmachine aansluiting is en ook de opstelling van de cv ketel.

Vereniging van Eigenaars en Bijzonderheden
De Vereniging van Eigenaars wordt in eigen beheer gevoerd. De leden zijn allen betrokken bij het onderhoud van het pand. De servicekosten zijn € 100,- per maand.
Door de hele woning ligt een mooie, lichte eiken houten lamelparket vloer.
Op dit moment is er geen balkon aanwezig, maar door de vereniging van eigenaars is er reeds toestemming gegeven voor het eventueel plaatsen van een balkon op het zuidwesten, aan de achterzijde.
Het pand staat op eigen grond.

Kenmerken

  • Soort woning Bovenwoning (Appartement)
  • Kamers 3
  • Slaapkamers 2
  • Woonoppervlakte 54 m2
  • Inhoud 165 m3
  • Bouwjaar 1885