Sanderijnstraat 18 hs

1055 BS Amsterdam  
Deze woning is verkocht

  • Deel:
+15

Omschrijving

Te koop
Heerlijk licht driekamerappartement van ca. 72m2 (verdeeld over twee woonlagen) gelegen in een rustige straat op steenworp afstand van het Erasmuspark. De woning beschikt daarbij over een prettig balkon, een ruime tuin (65m2 en voorzien van een houten tuinhuis van ca. 8m2) en de mogelijkheid tot het uitbreiden van de woning.

Kortom, een woning met potentie!

Ligging
Het appartement is heerlijk rustig gelegen nabij het Erasmuspark en de Erasmusgracht, maar heeft alle levendigheid van de stad op loop- en fietsafstand. Winkels en horeca zijn op loopafstand bij het winkelcentrum Bos en Lommerplein, maar ook op de Bos en Lommerweg zijn verschillende supermarkten en andere goede buurtwinkels. Even fietsen en je bent zo bij de Markthallen in het Westerpark en de Jordaan. De bereikbaarheid is zowel met openbaar vervoer (diverse tram- en busverbindingen) als met de auto (nabij Ring A-10) uitstekend te noemen.

Indeling
Entree aan straatzijde, trap naar eerste verdieping. Entree op verdieping, hal met toegang naar alle vertrekken. Woonkamer met opengebroken zijkamer aan de voorzijde, tevens een erker aan voorzijde. Hoofdslaapkamer aan achterzijde met toegang middels openslaande deuren naar het balkon. Royale (gesloten) keuken aan de achterzijde met directe toegang naar de begane grond en toegang tot het balkon. Provisie/wasruimte op begane grond met toegang naar de tuin. Tevens een tweede slaapkamer aan de achterzijde.

Vereniging van Eigenaars en bijzonderheden
De VvE wordt professioneel beheerd. De servicekosten voor het appartement zijn ca.
€107,- per maand. De vereniging van eigenaars is actief en heeft ook een meerjaren-onderhoudsplan opgesteld.

De woning staat op grond van de gemeente. De erfpachtcanon is reeds vooruitbetaald t/m
30 juni 2044.

Naam van de straat
Een van de hoofdfiguren uit het abel spel ‘Lanseloet ende Sanderijn’ (uit circa 1400).

Kenmerken

  • Soort woning Benedenwoning
  • Kamers 3
  • Slaapkamers 2
  • Woonoppervlakte 72 m2
  • Inhoud 228 m3
  • Bouwjaar 1940