Papaverweg 61

1032 KE

AMSTERDAM

Verkocht onder voorbehoud

Deel:

Omschrijving

Te koop: Luxe nieuwbouwappartement (2017) met waanzinnige buitenruimte van maar liefst 43m2 op een gewilde locatie in Amsterdam Noord. Het vierkamerappartement (drie slaapkamers) van 109m2 is licht, ruimtelijk en helemaal klaar voor bewoning. Dit is echt een kwestie van uw koffer uitpakken!

Bij het appartement is nog een aparte berging in de onderbouw aanwezig, daarnaast een fietsenberging en een eigen parkeerplaats. De gehele woning is voorzien van vloerverwarming (in de zomer kan vloerkoeling worden aangezet). Ook is bij de bouw van dit pand aan energiezuinigheid gedacht, zo is er een warmtepomp, zonnecollectoren en een koude-warmteopslag (WKO installatie) aangebracht.

Ligging: De Buiksloterham is een droogmakerij in Amsterdam-Noord, die in de 19e eeuw werd aangelegd in het IJ. Een waterrijk gebied, vlak aan de Johan van Hasseltkanaal, die in open verbinding staat met het nabij gelegen IJ. Buiksloterham ligt direct tegen Overhoeks aan. Het is het gebied tussen Overhoeks, de bestaande Volewijck en het hippe NDSM. Op het Mosplein is een supermarkt gevestigd en is een aantal keer per week een markt. In de Van der Pekstraat zijn verschillende nieuwe winkeltjes aanwezig. In de toekomst zullen langs de kade aan het Johan van Hasseltkanaal ook diverse voorzieningen een plek kunnen krijgen. Winkelcentrum Boven ’t IJ is in 10 minuten met de fiets goed bereikbaar. Buiksloterham is uitstekend te bereiken door onder andere de diverse pontveerverbindingen.

Indeling: Middels de lift of trap komt men op de 3e verdieping van het complex, entree, hal. Rechts toegang tot de badkamer met bad en douche. Aparte waskast tevens aan de rechterzijde. Links de slaapkamer en verderop in de hal toegang tot de andere twee slaapkamers. Vervolgens de royale woonkamer met deels open keuken. Vanuit de keuken, woonkamer en de hoofdslaapkamer is er direct toegang tot het fenomenale balkon. Hier kan men vele uren van de dag van de zon genieten

Vereniging van Eigenaars: De VvE wordt professioneel beheerd, heeft een MJOP en is actief. Tevens is er een reserve aanwezig. Het pand staat op gemeentelijke erfpachtgrond waarvan de canon voor appartement en pp tezamen ca. €650,- per jaar bedraagt. Alle bewoners binnen de VVE mogen tot slot ook nog gebruik maken van het gezamenlijke dakterras.

Kenmerken

 • Soort woning

  bovenwoning

 • Kamers

  4

 • Slaapkamers

  3

 • Woonoppervlakte

  109 m2

 • Inhoud

  350 m3

 • Bouwjaar

  2017

Deze woning bezichtigen?

Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak te maken.

Alle contactgegevens