Overtoom 340 I

1054 JE Amsterdam  
Deze woning is verkocht

  • Deel:
+16

Omschrijving

Te koop
Het gaat om een sfeervol en ruimtelijk twee kamer appartement van 67 m2 met een balkon aan de achterzijde en een Frans balkon aan de voorzijde. De L-vormige woonkamer is aan de voorzijde gelegen en de ruime slaapkamer en de keuken aan de achterzijde.

Ligging
De woning ligt recht tegen over het Vondelpark en om de hoek van de Jan Pieter Heijestraat, dat grenst aan de binnenstad van Amsterdam. Een gewilde locatie, waar u prettig wonen kunt combineren met de directe nabijheid van de gezellige Jordaan. Binnen enkele minuten bent u op de ringweg A10 en ook de bereikbaarheid met het openbaar vervoer is uitstekend. Diverse winkels, cafés en restaurants bevinden zich op loopafstand in de Jan Pieter Heijdenstraat, Kinkerstraat, Constantijn Huygensstraat of meer richting het Leidseplein.

Indeling
Op de begane grond is de hoofdentree.
Via de trap gaat u naar de eerste verdieping en bevindt zich de entree van de woning. U komt binnen in de hal, hier is voldoende plek voor uw garderobe. Vanuit hier gaat u naar de ruime slaapkamer met toegang tot het balkon en de badkamer met een inloopdouche, een wastafel en het toilet. Tevens is er een aparte hoek gemaakt voor de wasmachine en droger opstelling. De lichte L-vormige woonkamer is aan de voorzijde van de woning gelegen. Middels open slaande deuren heeft u toegang tot het Franse balkon dat op het zuiden is gelegen. De meterkast is in de woonkamer gesitueerd.

Vereniging van Eigenaars en bijzonderheden
De VvE wordt professioneel beheerd. De servicekosten voor het appartement zijn
€ 60,- per maand. In 2006 is het pand grondig gerenoveerd ten behoeve van de toenmalige splitsing in appartementsrechten. Alles is goed onderhouden. En er wordt gespaard voor onderhoud aan het pand.
Het pand staat op eigen grond!

Kenmerken

  • Soort woning Bovenwoning (Appartement)
  • Kamers 2
  • Slaapkamers 1
  • Woonoppervlakte 67 m2
  • Inhoud 232 m3
  • Bouwjaar 1899
  • Ligging aan drukke weg