Oud Aa 38

3621 LC Breukelen  
Deze woning is verkocht

  • Deel:
+80

Omschrijving

Te koop
Een schitterend landgoed met villa van 371 m2 met een eigen toegang tot het gastenverblijf van ruim 100 m2 gelegen aan vaarwater de Aa en nog geen 4 kilometer van Breukelen. De gerenoveerde villa staat op een perceel van maar liefst 6.530 m2. Het perceel is een schiereiland en grenst aan vaarwater.
Het rietenzadeldak is recent vernieuwd. De sfeervolle en lichte woonkamer is aan de achterzijde gelegen. Doormiddel van de grote open slaande deuren loopt u zo het landgoed op. Tussen de villa en het gastenverblijf in, is een prachtige plek voor het terras direct onder reusachtige kastanjeboom.

Ligging
Oud Aa behoort tot de gemeente Stichtse Vecht in de provincie Utrecht. De villa is op nog geen 4 kilometer van Breukelen gelegen. Hier kunt u terecht voor uw dagelijkse boodschappen.
Op nog geen twee autominuten bent u op de A2 richting Amsterdam en Utrecht, beide steden zijn in slechts 20 minuten met de auto te bereiken. Schiphol is ook binnen 25 minuten met de auto te bereiken. Daarnaast is het station van Breukelen op fietsafstand gelegen zodat u makkelijk gebruik kunt maken van het openbaar vervoer.

Indeling
Voor de toegangspoort heeft u de beschikking over uw eigen parkeerterrein. Bij binnenkomst op het landgoed heeft u aan uw rechterzijde de villa en aan uw linkerzijde het gastenverblijf.
De Villa:
U komt binnen in de hal waar aan de linkerzijde het apart toilet met fonteintje is. Aan de rechterzijde gaat een trappetje naar beneden, naar de wijnkelder. In de hal is er voldoende ruimte voor de garderobe. Vanuit hier komt u binnen in de prachtige open ruimte vanwaar u toegang heeft tot alle vertrekken. Naar rechts loopt u naar de zeer sfeervolle woonkeuken met open haard. De keuken is recent vernieuwd en voorzien van alle gemakken. Achter de woonkeuken zijn twee ruime slaapkamers. De linker slaapkamer heeft een aparte badkamer met een inloopdouche, een lange wastafel met twee kranen en een toilet. Bij de rechter slaapkamer hoort nog een extra verhoogde ruimte die uitkomt in de woonkeuken.
Terug naar de openruimte kunt u naar de andere beide ruime slaapkamers. Hier is ook de grote badkamer met ligbad, een aparte inloopdouche, een lange wastafel met twee kranen en het toilet.
Links aan de achterzijde is de zeer lichte woonkamer met een heerlijke openhaard. Rondom zijn veel ramen met aan de achterzijde de openslaande deuren naar het landgoed. Het prachtige, zeer fraai aangelegde landgoed is een heerlijke recreatie plek. Ook voor kinderen. Er is een trampoline, die in de grond verzinkt is, aangelegd.
Vanuit de openruimte kunt u met de trap naar de zolderverdieping. Dit is nu een grote open ruimte. Recent is er een isolerende vloer gelegd.
Gastenverblijf:
De voorkant van het huis is garage. De hoofdentree van de woning is aan de zijkant, aan de achterzijde. Hier komt u in de keuken binnen. Vanaf de zijkant aan de voorzijde is de entree naar de wasruimte. Vanuit de hal heeft u aan uw linkerzijde de slaapkamer en aan de rechterzijde de badkamer. Aan de achterzijde heeft u de woonkamer met openslaande deuren naar het landgoed.
De achterzijde is voldoende afgeschermd waardoor u aan beide kanten van uw privacy kunt genieten.

Kenmerken

  • Kamers 11
  • Slaapkamers 6
  • Woonoppervlakte 371 m2
  • Inhoud 2077 m3
  • Bouwjaar 1780
  • Ligging aan bosrand, aan water, aan rustige weg, beschutte ligging, buiten bebouwde kom, aan vaarwater, in bosrijke omgeving, landelijk gelegen