Lucellestraat 26 I

1055 HZ

AMSTERDAM

Verkocht

Deel:

Omschrijving

Te Koop: Licht en goed ingedeeld tweekamerappartement van 51 m2 om de hoek van het Bos en Lommerplein. De woning heeft twee fijne balkons. Aan de voorzijde de L-woonkamer met het balkon op het westen en aan de achterzijde de slaapkamer met de keuken en het balkon op het oosten gericht. Op de begane grond is een aparte berging gelegen.

Ligging
De Lucellestraat is een van de rustige zijstraatjes tussen de Bos en Lommerweg en de Leeuwendalersweg. Het is een bruisende buurt met een markt op het Bos en Lommerplein. Er zijn tal van gevarieerde winkels aan de Bos en Lommerweg, met maar liefst 4 supermarkten waaronder een biologische. Lekker uit eten of wat drinken kan op veel leuke plekken in de nabije omgeving, o.a. bij Wilde Westen, Buurman&Buurman, Bos & Lobster, Terrasmus, Zurich, Cook, Frits, Bar Spek, Speijkervet, Bar Baarsch en Mozaiek. Voor wat rust en groen ligt het Erasmuspark op loopafstand en het Rembrandt- en Westerpark op 5 minuten fietsen.

Indeling
Gemeenschappelijke entree. Hier neemt u de trap naar de tweede verdieping. Vanuit hier betreedt u de hal. Meteen links is de meterkast met extra bergruimte. Daarnaast de badkamer met het toilet, de wastafel en de douche. Aan de achterzijde is de aparte keuken met inbouwapparatuur (kleine vaatwasser, gasfornuis en koelkast). Ook de slaapkamer is aan de achterzijde. Vanuit beide vertrekken is er toegang tot het zonnige balkon. Vanuit de hal rechts is de ruime en licht L-vormige woonkamer. De originele kamer en suite deuren naar de slaapkamer is behouden.

Op de begane grond is nog een aparte berging.

Vereniging van Eigenaars en bijzonderheden
Er is een gezonde en actieve Vereniging van Eigenaars, waarvan het beheer wordt gevoerd door een professionele partij. Er is een meerjarenonderhoudsplanning aanwezig. De servicekosten zijn € 140,- per maand (op dit moment inclusief de erfpacht canon). Het pand staat op erfpacht grond van de gemeente. De canon is € 464,60 per jaar.

Kenmerken

 • Soort woning

  bovenwoning

 • Kamers

  2

 • Slaapkamers

  1

 • Woonoppervlakte

  51 m2

 • Inhoud

  170 m3

 • Bouwjaar

  1940