Jacob Catskade 47 H

1052 BV

AMSTERDAM

Verkocht onder voorbehoud

Deel:

Omschrijving

Te koop: Een zeer sfeervol vierkamerappartement (waarvan 2 slaapkamers) van ca. 84m2 gelegen op de begane grond van een fraai pand aan de Jacob Catskade. De woning is goed onderhouden, voorzien van een gefundeerde uitbouw (2012) aan de achterzijde en heeft de beschikking over een prettige tuin op het zuiden. De hoge plafonds, ornamenten en kamer ensuite geven de woning veel licht en karakter. Daarbij is er aan de voorzijde een prachtig uitzicht over de 30 meter brede Kostverlorenvaart. Een prachtige woning op een unieke plek!

Omgeving: Het appartement ligt in het voormalige stadsdeel Westerpark, dat grenst aan de binnenstad van Amsterdam. Het centrum ligt dan ook op loopafstand, Centraal Station is 7 minuten fietsen. Westerpark is een gewild stadsdeel, waar u rustig wonen kunt combineren met de directe nabijheid van de gezellige Jordaan en het centrum. Het mooie Westerpark is binnen vier minuten met de fiets te bereiken. Met de auto bent u binnen enkele minuten op de ringweg A10 en ook de bereikbaarheid met het openbaar vervoer is uitstekend. Diverse winkels bevinden zich op loopafstand, evenals basisscholen en kinderdagverblijven. Daarnaast zijn er in de buurt op zaterdag de grote biologische boerenmarkt op de Noordermarkt en de Lindenmarkt op de Lindengracht.

Indeling: Eigen entree aan straatzijde, hal met toegang tot de slaapkamer aan de voorzijde, eetkamer aan voorzijde en woonkamer aan de achterzijde. Direct vanuit de hal is ook het aparte toilet en de badkamer voorzien van douche en wastafel bereikbaar. Dan bevindt zich aan de achterzijde de moderne keuken, voorzien van inbouwapparatuur. Aan de keuken is in 2012 een uitbouw geplaatst waarin de tweede slaapkamer gecreëerd is. Achter de woning is de zeer prettige tuin gelegen met een zuidelijke zonligging voorzien van aparte berging.

Vereniging van Eigenaars: De VVE wordt professioneel beheerd en de maandelijkse kosten bedragen ca. € 187,-. Het is een financieel gezonde en goed functionerende vereniging, waarbij de verhoudingen prettig zijn. In 2018 zijn de schilderwerkzaamheden uitgevoerd aan zowel de voor- als achtergevel en er is een MJOP aanwezig waarin de overige onderhoudswerkzaamheden gepland zijn. Het appartementencomplex is in 2006 gesplitst in appartementsrechten en is toen voorzien van een funderingscode II. Tot slot is het appartement op gemeentelijke erfpachtgrond gelegen welke is afgekocht t/m 15/02/2056.

Kenmerken

 • Soort woning

  benedenwoning

 • Kamers

  4

 • Slaapkamers

  2

 • Woonoppervlakte

  84 m2

 • Inhoud

  327 m3

 • Bouwjaar

  1900

Deze woning bezichtigen?

Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak te maken.

Alle contactgegevens