Hoopende Swaen 4

1035 RT Amsterdam  
Deze woning is verkocht

  • Deel:
+6

Omschrijving

Te koop: Een prachtige, in aanbouw zijnde eengezinswoning (133m2 woon- en 129m2 perceeloppervlakte) in de kleinschalige nieuwbouwwijk ’t Twiske Zuid. De woning sluit qua architectuur aan op de landelijke omgeving en de karakteristieke (Waterlandse) bouwstijl. Een unieke kans om een nieuwbouwwoning te kopen die al in het eerste kwartaal 2018 wordt opgeleverd.

De woning wordt uitgevoerd met een aantal meerwerkopties zoals een uitbouw, schuifpui, dakkapel en tweede badkamer. Daarnaast kunt u als koper de woning helemaal naar uw smaak afwerken met onder andere de nog te kiezen keuken, vloer en wandafwerking. Tot slot heeft de woning zowel een voor- als achtertuin (33m2 en westelijke ligging (avondzon!)) en heeft u vrij uitzicht aan de achterzijde over een wandelpad, speelveld en het water.

Hier kunt u stads wonen in een prachtige landelijke omgeving met veel groen, waterpartijen en Waterlandse kavels met oude huizen. En vlakbij ’t Twiske, dus alle ruimte om te spelen, sporten en ontspannen. Het stadse vindt u terug in de vele voorzieningen in de buurt en natuurlijk de ideale ligging ten opzichte van hartje Amsterdam . Het beste van twee werelden!

Omgeving: De woning ligt in het gebied tussen de Stoombootweg, Zuideinde, de Stentorstraat en de Pandorinastraat, in Kadoelen, Amsterdam Noord. Vanaf de ring A10 neemt u de afslag Kadoelen om vervolgens binnen enkele minuten op uw eigen oprit te parkeren. In tien minuten fietst u naar de pont naar Amsterdam CS, maar ook naar Landsmeer. Aan het einde van de Stentorstraat stoppen diverse bussen, waardoor u een perfecte verbinding heeft met Amsterdam CS, Schiphol, Zaandam en Landsmeer.

Voorzieningen: Voor de dagelijkse boodschappen kunt u terecht in de naastgelegen Molenwijk. Een nog uitgebreider winkelaanbod in Noord is te vinden in de winkelcentra Boven ‘t Y, de Banne of het vernieuwde Waterlandplein. Ook voor een lekkere lunch of een avondje uit kunt u tegenwoordig in Amsterdam Noord uitstekend terecht. Rondom het IJ, maar ook dieper in Noord wordt de keuze steeds groter. Niet voor niets wagen steeds meer Amsterdammers de ‘oversteek’.

Op twee minuten lopen vindt u de goed aangeschreven Twiskeschool, met kinderdagverblijf. En ook elders in Noord is het aanbod van kinderdagverblijven, basisscholen en scholen voor voortgezet onderwijs groot.

Indeling: Entree aan de straatzijde via eigen voortuin, hal met toegang tot alle vertrekken. Apart toilet in de hal en een trapkast. Woonkamer met aan de achterzijde de open keuken en extra brede schuifpui die toegang biedt tot de achtertuin (westelijke ligging). Vaste trap naar eerste verdieping waar zich maar liefst drie slaapkamers bevinden en de badkamer met toilet, inloopdouche en ligbad. Vaste trap naar zolderverdieping met de masterbedroom met balken en hoge nok, aparte cv-/wasruimte en tweede badkamer inclusief toilet.

Bijzonderheden: De woning is gelegen op erfpachtgrond van de gemeente Amsterdam en de jaarlijkse canon bedraagt €1999,82. Het tijdvak loopt t/m 30 april 2066 en de algemene bepalingen 2000 zijn van toepassing. Het is mogelijk om de erfpacht voor 25 jaar, 50 jaar of eeuwigdurend af te kopen. De woning heeft een energielabel A, bepaalde geldverstrekkers rekenen hiervoor een lagere hypotheekrente.

Tot slot: Het gehele nieuwbouwproject is opgedeeld in 4 fasen. De eerste fase is reeds opgeleverd in 2015. Fase 2 en 3 worden samen opgeleverd in het eerste kwartaal van 2018. Dan zijn alle bouwwerkzaamheden afgerond aan deze zijde van het water. Fase 4 wordt aan de andere kant van het water gerealiseerd en zal weinig directe overlast veroorzaken

Kenmerken

  • Kamers 8
  • Slaapkamers 4
  • Woonoppervlakte 133 m2
  • Inhoud 485 m3
  • Bouwjaar 2017
  • Ligging aan rustige weg, vrij uitzicht