Hoendiepstraat 19 II

1079 LR Amsterdam  
Deze woning is verkocht

  • Deel:
+24

Omschrijving

Te koop
In een rustige straat nabij de Amstel en het Martin Luther Kingpark verkopen wij een charmant en goed ingedeeld vierkamerappartement van 56 m2 (waarvan 1 slaapkamer) met een zonnig balkon op het oosten.
De zeer licht L-vormige woonkamer is aan de voorzijde gelegen. De leef keuken en de ruime slaapkamer aan de achterzijde.
Boven het appartement horen twee bergingen die op zolder zijn gelegen. Een aan de voorkant en een aan de achterkant.

Ligging
Het appartement ligt midden in de Revierenbuurt. Om de hoek ligt de Rijnstraat met de vele gezellige winkels, het de Mirandabad en het Martin Luther Kingpark. Er is van alles te doen in de buurt. Op een paar minuten fietsafstand bent u zo in de Pijp, de Weesperzijde of het Centrum. Het openbaar vervoer is ook goed en snel te bereiken. De trein en de metro via station Amstel en de RAI. De tram stopt om de hoek in de Rijnstraat. Met de auto bent u binnen enkele minuten op de A2 en de A10.

Indeling
Middels het gemeenschappelijke trappenhuis gaat u naar de tweede verdieping.
U komt binnen in de hal met de meterkast, direct tegenover is de badkamer (met een douche, wastafel en het toilet). Aan de voorzijde is de royale, lichte woonkamer met een afgesloten kamer die middels schuifdeuren te bereiken is. De woonkamer heeft nog een aparte inbouwkast en een originele schouw.
Aan de achterzijde is rechts een ruime slaapkamer met een aparte wastafel en ook een inbouwkast. Middels de openslaande deuren is er toegang tot het balkon. Naast de slaapkamer is de ruime leef keuken. De keuken is nog in originele staat. Vanuit hier zijn er ook openslaande deuren naar het balkon. De wasmachine aansluiting is in de keuken aanwezig.
Middels het gemeenschappelijke trappenhuis zijn beide bergingen te bereiken. De eerste berging aan de achterzijde van het pand gelegen, direct boven de keuken gelegen en heeft ook een aparte wasmachine aansluiting.
De tweede berging is direct boven de zijkamer van de woonkamer gelegen .

Vereniging van Eigenaars en bijzonderheden
De VvE wordt professioneel beheerd. De servicekosten voor het appartement zijn
€ 80,- per maand. De vereniging van eigenaars is actief en heeft ook een meerjaren onderhoudsplan opgesteld.

Het pand staat op erfpachtgrond van de gemeente Amsterdam. De canon is afgekocht tot 15-02-2059.

Kenmerken

  • Soort woning Bovenwoning (Appartement)
  • Kamers 6
  • Slaapkamers 1
  • Woonoppervlakte 56 m2
  • Inhoud 185 m3
  • Bouwjaar 1934
  • Ligging aan rustige weg, in woonwijk