Hembrugstraat 21 III

1013 WV

AMSTERDAM

295000 k.k.

Deel:

Omschrijving

Te koop:
Verzorgd en licht tweekamerappartement van ruim 45 m2 met een zeer zonnig balkon (zuidoosten) op de derde verdieping en tevens bovenste woonverdieping gelegen in de Spaarndammerbuurt. Het in 2014/2015 geheel gerenoveerde appartement (werkelijk alles is aangepakt) maakt onderdeel uit van meerdere panden die gebouwd zijn in de Amsterdamse School stijl.

Indeling
De woning beschikt over een royale slaapkamer aan de voorzijde en een woonkamer met toegang tot de open keuken aan de achterzijde. Vanuit de woonkamer is er tevens toegang tot het balkon. Tot slot is er op de zolderverdieping nog een berging van ca. 6 m2 aanwezig.

Omgeving
Op slechts 5 minuten fietsen van het stadscentrum en de Jordaan gelegen. De ringweg A-10 en de Coentunnel zijn binnen enkele autominuten bereikbaar. Daarnaast stoppen de bussen lijn 22 en 48 om de hoek. Het Centraal Station is dichtbij gelegen. Tevens zijn in de directe omgeving, Spaarndammerstraat, diverse winkels te vinden, variërend van Albert Heijn tot BBrood, markten tot trendy zaken en veel restaurants (o.a. de Pizzabakkers) en leuke cafés (bv. Bar Mick). Het Westerpark is op loopafstand, evenals de bekende Noordermarkt met de biologische markt op zaterdag.

Vereniging van Eigenaars
Er is een actieve en gezonde VvE die in professioneel beheer (Adelbrecht) wordt gevoerd. De servicekosten bedragen €88,- per maand. Er is een reserve op de spaarrekening van de VvE aanwezig. Tevens is er een MJOP opgesteld. De woning is voorzien van dubbele beglazing en hardhouten kozijnen aan de achterzijde van de woning en dubbele beglazing en kunststof kozijnen aan de voorzijde. De VVE heeft in 2019 de balkons aan de achterzijde van het pand gerenoveerd.

Tot slot is het pand op gemeentelijke erfpachtgrond gelegen. De jaarlijkse canon bedraagt €661,- en is vastgesteld t/m 15-04-1958.

Kenmerken

 • Soort woning

  bovenwoning

 • Kamers

  2

 • Slaapkamers

  1

 • Woonoppervlakte

  45 m2

 • Inhoud

  172 m3

 • Bouwjaar

  1930

Deze woning bezichtigen?

Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak te maken.

Alle contactgegevens