Haarlemmerweg 71 A

1051 KR

AMSTERDAM

Verkocht

Deel:

Omschrijving

Te koop: Licht, ruimtelijk en appartement met potentie gelegen aan de Haarlemmerweg op enkele minuten fietsminuten van het centrum van Amsterdam. Het appartement (105m) is verdeeld over twee woonlagen en beschikt op dit moment over drie slaapkamers, maar dit kan eenvoudig gewijzigd worden naar vier slaapkamers. Er is vrij uitzicht aan de overzijde op het Westerpark en er zijn (zeer uniek in Amsterdam) geen naaste en bovenburen aan het appartement verbonden.

De buitenruimte aan de voorzijde is op het zuiden gelegen en er is een mogelijkheid tot het creëren van een dakterras. De toestemming vanuit de gemeente en de VVE zal een potentiële koper zelf moeten aanvragen. Tot slot is er een berging aanwezig op de begane grond van het pand en is er toegang tot de royale en goed onderhouden binnentuin.

Omgeving: Zeer goede bereikbaarheid met het openbaar vervoer (tram 10, tram 3 en buslijnen 18, 21 en 22). De Jordaan en Haarlemmerdijk liggen op ongeveer 5 minuten loopafstand. Het Centraal Station en Station Sloterdijk bevinden zich op ongeveer 10 minuten fietsafstand. Kortom, de ligging is ideaal.

Westergasterrein: Het terrein van de Westergasfabriek (gebouwd in 1883) is nu een unieke combinatie van natuur en cultuur. In een gebied van maar liefst 13 hectare zijn onder meer een picknickveld, kinderboerderij, diverse terrassen en een bioscoop te vinden. Het prachtig aangelegde Westerpark is een waar hardlopersparadijs, en biedt volop mogelijkheden voor sport, ontspanning en recreatie. Het park is regelmatig het toneel van festivals, concerten en exposities.

Indeling: Gemeenschappelijke entree aan straatzijde. Trappenhuis naar de vierde etage. Hal, woonkamer aan de voorzijde, keuken, separaat toilet en een riante trapkast met wasmachine aansluiting. Voor uw entree is een fijn terrasje aanwezig. Interne (vaste) trap naar de vijfde etage. Aan de achterzijde twee slaapkamers, aan de voorzijde een slaapkamer (voormalig twee en ook weer gemakkelijk terug te brengen naar twee) voorzien van een vrijstaand bad en wastafel. Tot slot is er de badkamer voorzien van wastafel, toilet en douchehoek.

Vereniging van Eigenaars: De VvE wordt professioneel beheerd. Het is een actieve VvE. Er is een meerjaren- onderhoudsplan aanwezig. De servicekosten voor het appartement zijn €82,- per maand. De woning staat op grond van de gemeente. De erfpachtcanon is reeds afgekocht tot en met 31-12-2031.

Kenmerken

 • Soort woning

  bovenwoning

 • Kamers

  5

 • Slaapkamers

  3

 • Woonoppervlakte

  105 m2

 • Inhoud

  342 m3

 • Bouwjaar

  1983