Haarlemmerweg 63 E

1051 KR Amsterdam  
Deze woning is verkocht

  • Deel:
+15

Omschrijving

Te koop
Een sfeervol en praktisch ingedeeld tweekamerappartement van 34 m2 met een uniek zonnig dakterras gelegen op de vierde verdieping. Het appartement dat zeer netjes is onderhouden ligt tegenover het Westerpark. Door de ideale hoekligging is de woning zeer beschut van de Haarlemmerweg gelegen.
De woonkamer is precies op de hoek van de Van der Duijnstraat en heeft een uitzicht over het Westerpark. De aparte slaapkamer, badkamer en het dakterras dat op het zuidwesten is gelegen zijn gelegen aan de achterzijde van het complex. Bij het appartement hoort een eigen aparte berging.

Indeling
Op de begane grond is de gemeenschappelijke hoofdentree. Via de trap gaat u naar de vierde verdieping, de entree van de woning is aan uw rechterhand. U komt binnen in de hal. Vanaf hier heeft u toegang tot alle vertrekken. Meteen rechts is de toegangsdeur tot het riante dakterras. Tegenover de entree is de badkamer met een wastafel, een toilet, de douche en de wasmachine-aansluiting. Links van de badkamer is de slaapkamer. Vanuit de hal naar links is de woonkamer met de open keuken.
In de onderbouw is een aparte berging.

Stadsdeel Westerpark
De woning ligt om de hoek van de Van der Duijnstraat en de Haarlemmerweg. Recht tegenover het appartementencomplex is het Westerpark gelegen en alle voorzieningen zijn op loopafstand. Zo zijn er diverse winkels en grote supermarkten om de hoek gelegen in de Limburg van Stirumstraat. Het Westerpark met cultuurpark Westergasfabriek is er voor iedereen wel wat te doen; van ontbijten bij de Bakkerswinkel tot een drankje en lekker eten in Westerliefde. De Haarlemmerstraat (leukste winkelstraat van 2011) en de Jordaan bevinden zich op loopafstand en bieden een ruime keuze uit diverse winkels, restaurants en cafés.
De woning is zeer gunstig gelegen ten opzichte van het Centraal Station en de Ring A10. Verbindingen met openbaar vervoer zijn uitstekend.

Vereniging van Eigenaars en bijzonderheden
Er is een gezonde en actieve Vereniging van Eigenaars, waarvan het beheer is uitbesteed aan een professionele beheerder. De servicekosten zijn € 100,- per maand. Er is een meerjarenonderhoudsplan aanwezig.
Er hangt een CV ketel van Intergas 2010.
Het appartementencomplex staat op erfpachtgrond van de gemeente Amsterdam. Het recht is voortdurend en de canon is afgekocht tot en met 31-12-2031.

Naam van de straat
Langs de Haarlemmertrekvaart tussen Amsterdam en Haarlem werd een jaagpad aangelegd ten behoeve van de trekschuiten. Dit pad werd in 1762 van een wegverharding voorzien, waarmee het pad tot Haarlemmerweg werd.

Kenmerken

  • Soort woning Bovenwoning (Appartement)
  • Kamers 2
  • Slaapkamers 1
  • Woonoppervlakte 34 m2
  • Inhoud 115 m3
  • Bouwjaar 1983
  • Ligging aan water, aan park, aan drukke weg, aan vaarwater