Gulden Winckelplantsoen 30 III

1055 EN

AMSTERDAM

Verkocht onder voorbehoud

Deel:

Omschrijving

Te koop: Licht en sfeervol appartement (60m2), gunstig gelegen tegenover het bekende Bos en Lommerplein met al haar voorzieningen. Deze driekamerwoning (2 slaapkamers), met balkon aan zowel voor- als achterzijde, is gelegen op de vierde verdieping van een kleinschalig appartementencomplex. In de onderbouw zijn er twee bergingen die bij het appartement horen, waar ook de fiets heerlijk droog kan staan.

Het appartement verkeert in een goede staat van onderhoud, waarbij de badkamer in 2016 is vernieuwd er een houten vloer in het appartement is aangebracht en in 2018 er een nieuwe Intergas HR CV ketel is geplaatst. Daarbij is er nog de potentie om een dakterras aan te leggen.

Ligging: De woning ligt in het steeds populairder wordende Bos en Lommer in stadsdeel West tegenover het winkelcentrum en nabij de dagelijkse markt. Daarnaast zijn er leuke winkels zoals bBrood, De Nieuwe Boekhandel en diverse gezellige café’s en restaurants waaronder Buurman en Buurman, Het Wilde Westen en De Biergrill. Voor een wandeling of een drankje in het park liggen het Erasmuspark en het Westerpark vlakbij. Er is een goede ontsluiting naar de Ring A10 en de verbindingen met openbaar vervoer zijn uitstekend.

Indeling: Centraal trappenhuis met toegang naar de bergingen in de onderbouw. Het appartement is voorzien van twee bergingen waarvan 1 met de wasmachine aansluiting. Vierde verdieping; hal/entree, toegang naar de woonkamer met zijkamer en toegangsdeur naar het balkon welke op het westen is gelegen en welke u voorziet van middag- en avondzon. De hal biedt u toegang naar de badkamer. Aan de achterzijde zijn de twee slaapkamers, een daarvan geeft middels openslaande deuren toegang naar het balkon. Verder is er een gesloten keuken aanwezig welke eveneens toegang heeft tot het balkon (oost en dus met ochtendzon).

Vereniging van Eigenaars: De VvE wordt professioneel beheerd door ‘Het nieuwe VVE beheer’. De huidige bijdrage is €166,-. De VVE is actief, in het bezit van een MJOP en er is een reserve aanwezig. De VVE uit 16 leden verdeeld over de panden 26-32. De woning is op gemeentelijke erfpachtgrond gelegen waarvoor een halfjaarlijkse canon van €162, wordt betaald. De canon is vastgesteld tot 31-08-2064.

Kenmerken

 • Soort woning

  bovenwoning

 • Kamers

  3

 • Slaapkamers

  2

 • Woonoppervlakte

  60 m2

 • Inhoud

  199 m3

 • Bouwjaar

  1940

Deze woning bezichtigen?

Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak te maken.

Alle contactgegevens