Govert Flinckstraat 111 IIv

1072 EG Amsterdam  
Deze woning is verkocht

  • Deel:
+6

Omschrijving

Te koop: Een prettig ingedeeld appartement van circa 35 m2 gelegen op de tweede verdieping met een directe verbinding naar de derde verdieping (in gebruik als slaapkamer en badkamer) (10m2). Het appartement verkeert in goede staat van onderhoud en binnen enkele maanden zal worden begonnen met de vernieuwing van de fundering van het pand en enkele buurpanden (111 t/m 117). Dit zal worden uitgevoerd op kosten en risico van de eigenaar/projectontwikkelaar van de begane grond woningen. Kortom: een nieuwe fundering zonder de kosten.

Omgeving: Het appartement is gelegen in de bruisende Oude Pijp tussen de Eerste Sweelinckstraat en Eerste van der Helststraat. De woning is gelegen in een van de leukste stukjes van Amsterdam, je loopt de deur uit en alles wat je wilt is binnen handbereik.
Het Sarphatipark als je voortuin is een grote plus, heerlijk picknicken in de zomer, wandelen, hardlopen en een grote speeltuin voor de kleintjes. Met een zeer gevarieerd aanbod aan leuke restaurants, hippe koffietentjes, gezellige barretjes en vele winkels. Vanuit dit appartement bent u zo bij de Amstel of op de beroemde Albert Cuypmarkt. Mede door het letterlijk om de hoek gelegen Sarphatipark, heerst in de directe omgeving van de woning evenwel alle rust. De komst van de Noord-/Zuid lijn maakt de woning voor de nabije toekomst nog aantrekkelijker. Tevens bevindt het openbaar vervoer zich op steenworpafstand, tram 3, 4, 12, 16, 24. Ook bent u met vijf minuten rijden op de snelweg A1, A2 en de Ring A10.

Indeling: Via de gemeenschappelijke entree bereikt u de woning op de tweede verdieping aan de voorzijde van het pand. De woonkamer met gaskachel is op het zuiden aan de voorzijde van de woning gelegen en heeft uitzicht over de Govert Flinckstraat. De gehele tweede verdieping is in gebruik als woonkamer, aan de voorzijde is de open keuken gesitueerd. Tevens is er een apart toilet aanwezig. Via een vaste trap is er toegang tot de derde verdieping. Daar bevindt zich het slaapgedeelte met douche en wastafel.

Vereniging van Eigenaars en Bijzonderheden: De Vereniging van Eigenaars wordt in eigen beheer gevoerd en is actief. De servicekosten zijn €45,- per maand. Er is (kleine) reserve aanwezig.

Tot slot staat het pand op eigen grond.

Naam van de straat: Schilder (1615-1660), leerling van Rembrandt. Vooral bekend door zijn schuttersstukken en portretten.

Kenmerken

  • Soort woning Bovenwoning
  • Kamers 2
  • Slaapkamers 1
  • Woonoppervlakte 45 m2
  • Inhoud 126 m3
  • Bouwjaar 1892