Gillis van Ledenberchstraat 27 II

1052 TX Amsterdam  
Deze woning is verkocht

  • Deel:
+14

Omschrijving

Te koop
Het gaat om een licht en ruimtelijk vierkamerappartement van 55 m2 met een fijn zonnig balkon dat op het zuidoosten is gelegen. Aan de achterzijde zijn twee slaapkamers met in het midden de keuken. Aan de voorzijde is de woonkamer met een aparte zijkamer. Deze muur kan eenvoudig worden verwijderd zodat de woonkamer wordt vergroot.

Ligging
Het appartement is in het begin van de Gillis van Ledenberchstraat gelegen, om de hoek van het Hugo de Grootplein. De woning ligt midden in het hippe stadsdeel Westerpark dat grenst aan de binnenstad van Amsterdam. Een gewilde locatie, waar u rustig wonen kunt combineren met de directe nabijheid van de gezellige Jordaan. Het heerlijke Westerpark ligt op nog geen 5 minuten fietsen. Binnen enkele minuten bent u op de ringweg A10 en ook de bereikbaarheid met het openbaar vervoer is uitstekend. Diverse winkels, cafés en restaurants bevinden zich op loopafstand.

Indeling
Via het gemeenschappelijke trappenhuis bereikt u het appartement op de tweede verdieping. Entree, hal met toegang tot alle ruimten, zoals de ruime en lichte woonkamer met zijkamer aan de voorzijde. Beide slaapkamers met de keuken in het midden aan de achterzijde. Vanuit de keuken en de rechterslaapkamer is er toegang tot het zonnige balkon. De badkamer is voorzien van een aparte douche, wastafel en toilet.

Vereniging van Eigenaars en Bijzonderheden
De VvE wordt professioneel beheerd. De servicekosten zijn € 120,- per maand.
Het gebouw staat op eigen grond.

Naam van de straat
Griffier van de Staten van Utrecht (1550-1618), medestander van Van Oldenbarneveldt en door prins Maurits gevangen gezet. De straat droeg eerder de naam Tweede Hugo de Grootdwarsstraat.

Kenmerken

  • Soort woning Bovenwoning (Appartement)
  • Kamers 4
  • Slaapkamers 3
  • Woonoppervlakte 55 m2
  • Inhoud 180 m3
  • Bouwjaar 1932