Geuzenkade 47 hs

1056 KM Amsterdam  
Deze woning is verkocht

  • Deel:
+9

Omschrijving

KOM KIJKEN: ZATERDAG 10 FEBRUARI A.S., BEL VOOR HET MAKEN VAN EEN AFSPRAAK 020-6885044.

Te koop: sfeervol (driekamer) appartement op de begane grond gelegen van een goed onderhouden pand in de Baarsjes. De woning is op een prachtige locatie gelegen en heeft direct uitzicht op de Kostverlorenvaart. Er zijn nog een aantal fraaie authentieke details aanwezig zoals de ensuite deuren en het glas in lood. Tot slot is er een zonnige tuin op het westen, voorzien van een eigen berging.

Indeling: eigen entree aan straatzijde, hal met toegang tot alle vertrekken. Aan de voorzijde de woonkamer met ensuite deuren naar de hoofdslaapkamer aan de achterzijde. Keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur ligt aan de achterzijde tussen de beide slaapkamers in. Aan de rechter achterzijde de tweede slaap/werkkamer alle met toegang tot de tuin. Tot slot de badkamer voorzien van douche, toilet en wastafel. In de tuin bevindt zich nog een aparte berging.

Omgeving: de woning is gelegen in een karakteristieke wijk aan de Kostverlorenvaart in het bruisende stadsdeel De Baarsjes. Hoewel de wijk heerlijk rustig is, liggen hippe (en goede!) restaurants, cafés en winkels voor dagelijkse boodschappen op loopafstand. De binnenstad van Amsterdam is vijf minuten fietsen en binnen vijf minuten zit je in de Jordaan of het Vondelpark. De woning is uitstekend bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. Er is voldoende parkeergelegenheid aan de Geuzenkade en voor de deur is er mogelijkheid voor het aanmeren van een boot.

VVE en bijzonderheden: de VVE (4 leden) wordt in eigen beheer gevoerd en functioneert heel goed. Vele grote zaken zijn de afgelopen jaren gerealiseerd. Schilderwerk aan de voorzijde in 2015, vernieuwing van het dak in 2011, coating van de balkons in 2016. De kruipruimte is door een erkend bedrijf aangepakt en de aangetaste balken, alsook de bodemafdichter zijn vervangen. Ook is isolatiemateriaal aangebracht in de kruipruimte. Het is een financieel gezonde VVE en er is een (kleine) financiële reserve aanwezig. De verhoudingen zijn onderling prettig. Tot slot is het appartement op gemeentelijke erfpachtgrond gelegen, waarvan de canon is afgekocht t/m 2033.

Kenmerken

  • Soort woning Benedenwoning
  • Kamers 3
  • Slaapkamers 2
  • Woonoppervlakte 55 m2
  • Inhoud 205 m3
  • Bouwjaar 1933
  • Ligging aan water, aan rustige weg