Elisabeth Wolffstraat 48 H

1053 TV

AMSTERDAM

Verkocht onder voorbehoud

Deel:

Omschrijving

Te koop: Fijn tweekamerappartement (48m2) met zeer royale tuin (60m2 en westelijke zonligging) op een heerlijke locatie in Oud West. Deze woning met potentie heeft door zijn hoge plafonds en doorzonwoonkamer een prettige lichtinval. De actieve VVE (met MJOP en flinke reserve), de recente splitsing (2012) en de afgekochte erfpacht tot 2056 maken het helemaal tot een perfect geheel!

Ligging:
De Elisabeth Wolffstraat is een rustige straat met één richtingsverkeer voorzien van een brede stoep. Door de komst van de Hallen heeft dit deel van Oud West een enorme impuls gekregen. Om de hoek liggen leuke restaurants als Bar Spek, Kip van ’t Spit en Halte 3. In de buurt vind je een Marqt en Albert Heijn voor de dagelijkse boodschappen, evenals een divers aanbod van (buurt)supers, delicatessezaken, koffiebars en concept stores. Het Vondelpark is op loopafstand evenals de dagelijkse versmarkt op de Ten Katestraat. Ook de ligging ten opzichte van de andere stadsdelen en het OV is goed met diverse tram- en busverbindingen om de hoek. Met de auto ben je in no time op de Ring, via o.a. de S106. Kortom, de perfecte starterswoning op een perfecte plek!

Indeling
Entree aan straatzijde, hal met meterkast, toegang tot de badkamer en keuken. De doorzonwoonkamer heeft aan de achterzijde openslaande deuren naar de tuin. Achterin de tuin is nog een flinke berging aanwezig.

Vereniging van Eigenaars
De VvE wordt professioneel beheerd door VVE Beheer Amsterdam. De huidige bijdrage is €120,-. De VVE is actief en in het bezit van een MJOP en heeft een flinke financiële reserve. De VVE bestaat uit nummer 46-48. Er zijn goede verhoudingen binnen de VVE.

Kenmerken

 • Soort woning

  benedenwoning

 • Kamers

  2

 • Slaapkamers

  1

 • Woonoppervlakte

  48 m2

 • Inhoud

  192 m3

 • Bouwjaar

  1905

Deze woning bezichtigen?

Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak te maken.

Alle contactgegevens