Dijkgraafplein 61

1069 EL Amsterdam  
Deze woning is verkocht

  • Deel:
+16

Omschrijving

Te koop: Heerlijk ruim bemeten appartement (100m2) met maar liefst 3 slaapkamers, gelegen in een rustige straat. Het Dijkgraafplein te Amsterdam is een plein in de wijk Osdorp en ligt in de buurt "De Punt". Behorende bij het stadsdeel Amsterdam Nieuw-West, dat ligt aan het einde van Tussen Meer. Het complex is ontworpen door architect J.P. Kloos en is herkenbaar aan de typerende "hangbrugmaissonettes.

Ligging: In de nabije omgeving zijn veel recreatiemogelijkheden (Sloterpark en Sloterplas) en diverse winkels (Dijkgraafplein, Tussen Meer en Osdorpplein). Ook een sportcentrum, zwembad, bibliotheek, diverse kinderdagverblijven, scholen, horecagelegenheden en theater Meervaart zijn op enkele minuten fietsafstand gelegen.

De woning is gunstige gelegen t.o.v. diverse uitvalswegen (A4, A9 en A10) en openbaar vervoermogelijkheden (voor het complex).

Indeling: Hoofdentree met bellentableau en brievenbussen. Lift of trappenhuis naar de 4de verdieping. Entree, hal, toilet met fonteintje, meterkast, riante woonkamer met deur naar het balkon en vaste kast. Open keuken, is reeds verouderd. Vaste trap naar 3de verdieping. Overloop, 3 ruime slaapkamer van ca. 10 m2, 13 m2 en 10 m2, riante inloopkast. Badkamer voorzien van wastafel met meubel, douche en tweede toilet.

In de onderbouw is er nog een individuele (fietsen)berging aanwezig.

Vereniging van Eigenaren en bijzonderheden: De Vereniging van Eigenaren is genaamd "Vereniging van eigenaars gebouw Dijkgraafplein te Amsterdam”. De maandelijkse servicekosten voor het betreffende appartement bedragen thans €210,-. De administratie van deze actieve VvE wordt professioneel beheerd door VvE Beheer Amsterdam.

Tot slot is het complex op eigen grond gelegen.

Kenmerken

  • Soort woning Bovenwoning
  • Kamers 5
  • Slaapkamers 3
  • Woonoppervlakte 100 m2
  • Inhoud 325 m3
  • Bouwjaar 1969