Ceintuurbaan 408 II

1074 EA Amsterdam  
Deze woning is verkocht

  • Deel:
+17

Omschrijving

Te koop
Een zeer licht en praktisch ingedeeld driekamerappartement van 58 m2 met een riant, zonnig balkon van 8 m2. Aan de voorzijde is de ruime en lichte woonkamer met de open keuken gelegen. Aan de achterzijde zijn beide grote slaapkamers die toegang hebben tot het zonnige balkon. De woning heeft een goed afwerkingsniveau. Het hele pand is in 2009/2010 compleet verbouwd waarbij ook de fundering is vernieuwd.

Ligging
De woning is op de hoek van de Ceintuurbaan en de Van Woustraat gelegen boven de supermarkt Marqt in het stadsdeel Amsterdam Zuid, "de Pijp". De Pijp staat bekend om de karakteristieke en charmante bouwstijl en het zeer grote aanbod aan hippe koffietentjes, cafe's en restaurants. Voor de dagelijkse boodschap hoeft u niet ver. Onder de woning is de Marqt gelegen en aan de Van Woustraat zijn diverse winkels te vinden. De woning is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer.

Indeling
Via het gemeenschappelijke trappenhuis gaat u naar de tweede verdieping. Hier is de entree van de woning. U komt binnen in de hal. Aan de voorzijde is de lichte woonkamer met de open keuken (voorzien van inbouwapparatuur). Vanuit de woonkamer kunt u gebruik maken van de openslaande deuren naar het Frans balkon. In het midden is de ruime badkamer met een ligbad, een aparte douche en een wastafel. Naast de badkamer is een aparte kast voor de wasmachine en de droger. Tegenover het apart toilet met fonteintje. Aan de achterzijde zijn twee ruime slaapkamers die beide toegang geven tot het zonnige balkon (zuidoosten).

Vereniging van Eigenaars en bijzonderheden
Er is een gezonde en actieve Vereniging van Eigenaars, waarvan het beheer is uitbesteed aan een professionele beheerder. De servicekosten zijn € 80,- per maand.
Er hangt een CV ketel van Intergas HR uit 2010. Het pand is in 2009/2010 gerenoveerd ten behoeve van de splitsing in appartementsrechten. De fundering is toen ook vernieuwd. Het pand staat op eigen grond.

Naam van de straat
Ceintuurbaan is een benaming voor een weg (of spoorweg) die rondom een stad of dorp loopt. Tegenwoordig spreekt men meestal van Rondweg of Ring(weg).

Kenmerken

  • Soort woning Bovenwoning (Appartement)
  • Kamers 3
  • Slaapkamers 2
  • Woonoppervlakte 58 m2
  • Inhoud 181 m3
  • Bouwjaar 1897
  • Ligging aan drukke weg