Bestevaerstraat 31 III

1056 HG Amsterdam  
Deze woning is verkocht

  • Deel:
+31

Omschrijving

Te koop
Het gaat om een uniek en zeer sfeervol dubbel bovenhuis van 160 m2. Dit fantastische en lichte appartement beschikt over vier ruime slaapkamers. De doorzonkamer met de moderne open keuken met luxe inbouwapparatuur is op de derde verdieping. Aan de voorzijde is de woonkamer en aan de achterzijde met de mooie openslaande deuren naar het zonnige balkon is het eetgedeelte. Hier is ook de zeer ruime open keuken opstelling. Op de derde verdieping is de eerste slaapkamer. Op de vierde verdieping zijn de overige drie ruime slaapkamers gelegen en de praktisch ingedeelde grote badkamer. Het ruimtelijke dubbele bovenhuis is in 2010 grondig gerenoveerd en in de tussentijd zeer goed onderhouden.

Ligging
De woning ligt in het hippe stadsdeel De Baarsjes dat grenst aan de binnenstad van Amsterdam. Een gewilde locatie, waar u rustig wonen kunt combineren met de directe nabijheid van de gezellige Jordaan. Binnen enkele minuten bent u op de ringweg A10 en ook de bereikbaarheid met het openbaar vervoer is uitstekend. Diverse winkels, cafés en restaurants bevinden zich op loopafstand in de Jan van Galenstraat, Admiraal de Ruijterweg en de De Clercqstraat.

Indeling
Op de begane grond is de gemeenschappelijke hoofdentree. Via de trap gaat u naar de tweede verdieping. Hier is de eigen opgang van de woning. Op de derde verdieping is de buitengewoon ruime hal. Vanuit hier heeft u toegang tot alle vertrekken. Meteen links is de trap naar de vierde verdieping. Daarnaast is de eerste slaapkamer. Aan de rechterzijde is het apart toilet met fonteintje en de cv ketel. Daarnaast de meterkast. Vanuit de hal komt u binnen in de zeer lichte en ruimtelijke doorzon woonkamer met een apart eetgedeelte aan de achterzijde. Aan de achterzijde is ook de open keuken en het zonnige balkon dat over de hele breedte van de woning is. Het kookeiland is naar het eetgedeelte gericht. Zodat u altijd in contact met de woning blijft.
Op de vierde verdieping komt u ook een de fijne ruime hal vanwaar u toegang heeft tot alle drie de grote slaapkamers. Meteen rechts is de luxe badkamer met twee wastafels, een heerlijk ruim ligbad, twee douches en een tweede toilet.
Naast de badkamer is een aparte kast waar de aansluiting voor de wasmachine en de droger is.

Vereniging van Eigenaars en bijzonderheden
De Vereniging van Eigenaars is in eigen beheer. De leden onderhouden het pand goed. Vorig jaar zijn de voegen aan de buitenzijde van de voorgevel opnieuw gevoegd. Ook is het houtwerk aan de buitenkant, voorzijde en achterzijde, geschilderd. De servicekosten zijn € 158,- per maand.
De Remeha HR CV ketel is uit 2010. In 2009 is het pand in appartementsrechten gesplitst. Hiervoor is een code II voor de fundering afgegeven. In alle raamkozijnen zit dubbel glas. Door de hele woning ligt een mooie gerookte eiken houten vloer.
Tot slot staat het pand op eigen grond.

Naam van de straat
Erenaam, door het zeevolk gegeven aan Maarten Adriaanszoon Tromp en later aan Michiel Adriaanszoon de Ruyter. Letterlijk: beste vader. De naam van de straat werd oorspronkelijk door de gemeente Sloten als Wilhelminastraat vastgesteld.

Kenmerken

  • Soort woning Bovenwoning (Dubbel bovenhuis)
  • Kamers 5
  • Slaapkamers 4
  • Woonoppervlakte 160 m2
  • Inhoud 514 m3
  • Bouwjaar 1922
  • Ligging aan rustige weg