Bestevaerstraat 252 H

1055 TT

AMSTERDAM

Verkocht

Deel:

Omschrijving

Te koop: Sfeervolle benedenwoning van ruim 55m2 met royale tuin van circa 32m2, gelegen in de boomrijke Bestevaerstraat. De woning is praktisch ingedeeld en beschikt over een prettige woonkamer aan de voorzijde en maar liefst twee slaapkamers. Zowel de hoofdslaapkamer als de keuken geven aan de achterzijde direct toegang tot de tuin. In deze tuin is nog een extra bergruimte aanwezig in het geheel vernieuwde tuinhuisje.

De woning verkeert zowel aan de binnen- als buitenzijde in goede staat. In 2018 is het appartement aan de binnenzijde geschilderd en van een nieuwe keuken voorzien. Zowel aan de voor- als achterzijde is de woning voorzien van dubbele beglazing.

Voorzieningen: Voor de dagelijkse boodschappen kunt u om de hoek naar de Albert Heijn of kunt u de vele diverse winkels bezoeken aan de Bos en Lommerweg, het Bos en Lommerplein en de Jan Evertsenstraat. Op slechts 10 minuten fietsafstand is de Jordaan gelegen, met al zijn gezellige restaurants en cafés. Ook voor een ontspannende wandeling in het Erasmuspark hoeft u niet langer dan 10 minuten te lopen. Tevens is in 10 fietsminuten het Westerpark te bereiken, in de monumentale gebouwen van de voormalige Westergasfabriek bevinden zich diverse populaire cafés, restaurants, galeries, een bioscoop en een kindermuseum

De bereikbaarheid van deze woning is, zowel per openbaar vervoer als met de auto, zeer goed te noemen. Zowel bus- als tramhaltes zijn in de buurt en met de auto is de ring binnen 5 minuten te bereiken.

Indeling: Eigen entree aan straatzijde, hal met tochtportaal, vanuit de hal zijn alle vertrekken bereikbaar. Woonkamer aan de voorzijde en aan de andere kant van de hal de tweede slaapkamer/logeer-/studiekamer. In deze kamer is ook een berg/trapkast aanwezig. Aan de achterzijde de royale hoofdslaapkamer waarbij via de openslaande deuren de tuin direct te betreden is. Tevens aan de achterzijde de badkamer voorzien van douche en toilet en tot slot de keuken die ook direct toegang tot de tuin geeft.

Vereniging van Eigenaars: De VvE wordt in professioneel beheer (De Huishouding) gevoerd. De maandelijkse kosten zijn €77,- p.m. Er is een MJOP en een reserve aanwezig. Tot slot is het appartement op gemeentelijke erfpachtgrond gelegen waarvan de canon is vooruitbetaald t/m 2054. De afkoop voor de eeuwigdurende erfpacht ligt rond de €8000,-.

Kenmerken

 • Soort woning

  benedenwoning

 • Kamers

  3

 • Slaapkamers

  2

 • Woonoppervlakte

  55 m2

 • Inhoud

  196 m3

 • Bouwjaar

  1935