Assendelftstraat 1 I

1013 SN Amsterdam  
Deze woning is verkocht

  • Deel:
+10

Omschrijving

Te koop
Het gaat om een studio appartement dat precies op de hoek van de Spaarndammerstraat en de Assendelftstraat is gelegen. De studio is 22 m2 en perfect voor een starter op de woningmarkt en ligt om de hoek van het Westerpark en midden in de Spaarndammerbuurt.

Indeling
Op de begane grond is de gemeenschappelijke hoofdentree. Via de trap gaat u naar de eerste verdieping. U komt binnen in het keuken gedeelte. Er is een open keuken opstelling en een ruime lichte woonkamer waar u prima een aparte slaapplek kunt creëren terwijl u genoeg woonruimte overhoudt voor een tafel en een bankje. Aan de achterzijde is de badkamer met een douche en het toilet.

Stadsdeel Westerpark/Spaarndammerbuurt
De woning ligt om de hoek van de Spaarndammerstraat in het stadsdeel Westerpark met alle voorzieningen op loopafstand. Zo zijn er diverse winkels en grote supermarkten in de straat. Het Westerpark met cultuurpark Westergasfabriek recht tegen over en hier is er voor iedereen wel wat te doen; van ontbijten bij de Bakkerswinkel tot een drankje en lekker eten in Westerliefde. De Haarlemmerstraat (winkelstraat van 2011) en de Jordaan bevinden zich op loopafstand en bieden een ruime keuze uit diverse winkels, restaurants en cafés.

De woning is zeer gunstig gelegen ten opzichte van het Centraal Station en de Ring A10. Verbindingen met openbaar vervoer zijn uitstekend. Voor de deur is het betaald parkeren maar een parkeervergunning is direct op te halen, geen wachttijd dus!

Vereniging van Eigenaars en bijzonderheden
Er is een actieve Vereniging van Eigenaars, waarvan het beheer in eigen beheer wordt gevoerd. De servicekosten zijn € 50,- per maand. Er is geen gasleiding in de woning. Warm water gaat middels een elektrische boiler. Op dit moment is er geen verwarming in de woning.
Het pand staat op eigen grond.

Kenmerken

  • Soort woning Bovenwoning (Appartement)
  • Kamers 1
  • Woonoppervlakte 22 m2
  • Inhoud 76 m3
  • Bouwjaar 1906