Verkoopbegeleiding

Met meer dan tien jaar ervaring zijn wij dé buurtmakelaar in de Staatsliedenbuurt, Frederik Hendrikbuurt en de Spaarndammerbuurt in Amsterdam. Wij fietsen dagelijks door Amsterdam West en kennen de omgeving op ons duimpje. We verkopen huizen in Westerpark, maar ook in Oud West, Bos en Lommer en de Baarsjes.

Dé verkoopmakelaar in Westerpark

Als we bij u thuis komen om het huis dat u wilt verkopen te bekijken, willen we in eerste instantie weten waarom het huis wordt verkocht. Dat is belangrijk, net als de bouwkundige staat, het bestemmingsplan en de termijn waarop u de woning kan/wil opleveren.

Tijdens zo’n bezoek bekijken we onder meer wat er moet gebeuren om het huis goed te kunnen verkopen tegen een optimale verkoopprijs. We bespreken met u de juridische zaken (eventuele splitsingen, hoe actief de Vereniging van Eigenaren is, etc.). We kijken naar de cv ketel, het dak en het schilderwerk. En we bespreken samen of aan de woning recent zaken zijn veranderd die van belang zijn voor de verkoop.

Uw huis verkopen op een goede manier en voor een nette prijs, dat wil iedereen. Daarom zijn wij eerlijk. Als klant kunt u leunen op onze uitgebreide expertise. Na een eerste bezoek bij u thuis kijken wij op kantoor naar soortgelijke woningen in de buurt. Dat zijn bijvoorbeeld woningen die de afgelopen vier tot zes maanden zijn verkocht. Op die manier kunnen we samen met u beter de waarde van de woning bepalen. Wij vinden niets fijner dan een huis goed verkopen. Daarom geven we gedegen advies over hoe u een huis kunt presenteren.

Binnen vijf werkdagen na het kennismakingsgesprek ontvangt u van ons een verkoopadvies. Daarin staat hoeveel wij denken dat u op dat moment voor uw huis kunt vragen. In het advies omschrijven we de woning en stellen we onze courtage vast.

Ook als het te koop bord op het raam hangt, blijven we meedenken. We bespreken welke onderhandelingsstrategie de beste is, en wat uw specifieke wensen zijn bij een bieding. We vertellen u waar u op kunt letten bij het afhandelen van een leveringsakte. En proosten samen als de woning is verkocht.

Afspraak maken

Alle contactgegevens

Beoordeling van Stadsmakelaar:

Lees recensies van klanten