Starterswoning Amsterdam

Amsterdam is een aantrekkelijke woonstad voor iedereen, jong en oud, student en starter. Als stadsmakelaars.nl willen wij je graag op weg helpen in je zoektocht naar een starterswoning in Amsterdam.

Metropool Amsterdam en starterswoning

Het is niet eenvoudig om een leuke, goede en qua prijs voordelige starterswoning in Amsterdam te vinden. Uit onderzoek is ook gebleken dat bijna één op de vijf starters op de woningmarkt die een huis willen kopen in de Randstad een hypotheek wordt geweigerd. Het probleem speelt vooral in Utrecht en Amsterdam, waar een groot tekort is aan betaalbare starterswoningen.

Stadsmakelaars.nl heeft de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan met starters en starterswoningen in Amsterdam. Omdat beide makelaars Dianne de Lange en Marthe Beusekamp zelf nog ‘relatief jong’ zijn, weten wij van de problemen die starters tegenkomen en, aan de andere kant, hun woonwensen.

Ben je dus op zoek naar een starterswoning Amsterdam, informeer dan eens vrijblijvend bij Dianne 06 20432627 of Marthe 06 22865936 of stuur een email naar info@stadsmakelaars.nl.

Waar Stadsmakelaars sterk in is
Makelaardij Amsterdam, Verkoopmakelaar Amsterdam, Makelaar Amsterdam centrum, Makelaar Amsterdam oost, Makelaar oud west, Stadsmakelaar, Makelaar in de stad, Makelaars in de stad, Makelaar Westerpark, Woning Westerpark