Over ons

Marthe Beusekamp en Dianne de Lange vormen samen Stadsmakelaars. Omdat ze een klein bedrijf zijn, hebben ze intensief contact met hun klanten. Ze geven er allebei de voorkeur aan om een transactie van voor tot achter te begeleiden. Zo heeft de klant altijd met dezelfde makelaar te maken, een ervaren makelaar die precies weet wat de koop- of verkoopwensen zijn.

Dianne en Marthe leerden elkaar kennen toen ze in 2005 allebei begonnen aan de opleiding Makelaardij. In 2007 betrokken zij hun vroegere kantoor aan het Frederik Hendrikplantsoen. Na bijna tien jaar zijn zij verhuisd naar de Groen van Prinstererstraat 4-huis. Daar staan altijd twee fietsen voor de deur; een voor Dianne, en een voor Marthe. Zo kunnen de twee buurtmakelaars altijd binnen een minuut of tien bij u voor de deur staan.

Een nieuwe of andere woning? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Wie voor het eerst contact met ons opneemt, krijgt ongetwijfeld te maken met Erna. Erna is onze steun en toeverlaat; zij beantwoordt de telefoon en plant onze afspraken in. U mag Erna te allen tijde vragen of ze u met een van ons kan doorverbinden.

Even voorstellen:

Marthe

Marthe Beusekamp (1978) heeft een neus voor mooie plekken en degelijke woningen in Amsterdam. Ze werd in Amsterdam Zuid geboren, woonde jaren in West en woont nu in De Pijp. Op een korte periode in Duitsland na, waar ze naar het Gymnasium in Bonn ging, heeft Marthe altijd in Amsterdam gewoond. Ze werkte een tijd als muzikant in een popband.

Marthe heeft twee kinderen, Josephine en Martha, en woont met haar vrouw in Amsterdam Zuid.

Email Marthe

Dianne

Dianne de Lange (1981) is dan wel een Volendamse, maar ze brengt netto per week veel meer tijd door in Amsterdam, dan in haar eigen woonplaats. Dat komt omdat ze makelaar is bij Stadsmakelaars en altijd voor haar klanten beschikbaar wil zijn. Dianne studeerde commerciƫle economie en international business aan de Hogeschool voor Economische Studies in Amsterdam.

Dianne woont in Volendam met haar man en twee kinderen Liene en Tijn.

Email Dianne

Zoekt u een woning?

Plaats een zoekopdracht en we houden u op de hoogte over huizen die aansluiten op uw budget en woonwensen!

Plaats zoekopdracht

Beoordeling van Stadsmakelaar:

Lees recensies van klanten