Makelaars in de stad

Stadsmakelaars.nl, de makelaars in de stad, helpt u een nieuwe woning te vinden én uw huidige woning te verkopen. Wij adviseren en informeren, pro-actief, 1-op-1. Jong, eigentijds en héél Amsterdams, dat zijn de makelaars in de stad: Stadsmakelaars.nl.
 

Of het nu gaat om aankoopbegeleiding - want u koopt niet elke dag een huis – of verkoopbegeleiding, - uw huis is uniek en daar houden wij rekening mee – wij begeleiden u tot in de puntjes. Samen bepalen we de slimste aankoop- of verkoopstrategie.

Overweegt u om uw huis te verkopen? Onze gratis waardebepaling geeft u een goede indicatie. U weet dan wat u ongeveer kunt verwachten. Een indicatie van de mogelijke verkoopprijs: dat is altijd handig voordat u een definitieve beslissing neemt.

De makelaars in de stad, Marthe Beusekamp en Dianne de Lange, vertellen u er graag meer over in een persoonlijk gesprek. Laat u verrassen door dé makelaars in de stad en ontdek Stadsmakelaars!

Waar Stadsmakelaars sterk in is
Makelaar Westerpark, Woning Westerpark, Koopwoningen Westerpark, Makelaar Amsterdam, Amsterdam makelaars, Aankoopmakelaar Amsterdam, Amsterdamse makelaar, Amsterdamse makelaars, Huis kopen Amsterdam, Huis kopen in Amsterdam