Makelaar Zeeheldenbuurt

De Zeeheldenbuurt is gelegen in het populaire stadsdeel Westerpark, op de grens met het stadsdeel Centrum. De buurt bevindt zich pal achter het Prinseneiland en vlakbij de Haarlemmerdijk, Jordaan en het cultuurpark Westerpark. Het is een fijne, rustige en toch centrale plek: in de nabijheid van het bruisende centrum, maar met de rust en de ruimte van de Westelijke eilanden. In de buurt bevinden zich tal van gezellige horecagelegenheden als pizzeria Pazzo, restaurant Marius, wijncafé Worst en café-restaurant De Gouden Reael. In de straat bevinden zich tevens enkele buurtwinkels. Aan het einde van de straat heeft u een prachtig uitzicht over het IJ. De woning is centraal gelegen en uitstekend bereikbaar. Binnen enkele (fiets)minuten bent u op het Centraal Station. Tram 3 vertrekt om de hoek en via de S102 en S103 bent u zo op de ring A10.

Ervaren en betrokken aankoop- en verkoopmakelaars in de Zeeheldenbuurt.

Als u op zoek bent naar een huis of appartement in Zeeheldenbuurt of u wilt juist uw huis verkopen, kunt u bij ons terecht. Stadsmakelaars.nl heeft al vele huizen in Zeeheldenbuurt verkocht. Door een combinatie van ervaring, aanbod en de unieke locatie van ons kantoor, weten wij wat er nodig is om als makelaar in Zeeheldenbuurt op te kunnen treden. Daarnaast is onze locatie tussen de stadsdelen Centrum, Oud-West en Westerpark uiterst geschikt om even naar binnen te lopen. Wij kennen het specifieke van de stedelijke markt en sturen op úw woonplezier en financieel rendement.

Gratis waardenbepaling van uw huis.

Voor deskundig advies, een persoonlijk en verhelderend gesprek of een gratis taxatie bij u thuis, Stadsmakelaars.nl is de makelaar in Zeeheldenbuurt. Kijk op deze site voor ons aanbod of neem contact met ons op om op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen in Zeeheldenbuurt.

Zoekt u een woning?

Plaats een zoekopdracht en we houden u op de hoogte over huizen die aansluiten op uw budget en woonwensen!

Plaats zoekopdracht

Beoordeling van Stadsmakelaar:

Lees recensies van klanten