Makelaar Spaarndammerbuurt

De Spaarndammerbuurt is in het stadsdeel Westerpark gelegen en alle voorzieningen zijn op loopafstand. Zo zijn er diverse winkels en grote supermarkten in de Spaarndammerstraat. Het Westerpark met cultuurpark Westergasfabriek recht tegen over en hier is er voor iedereen wel wat te doen; van ontbijten bij de Bakkerswinkel tot een drankje en lekker eten in Westerliefde. De Haarlemmerstraat (winkelstraat van 2011) en de Jordaan bevinden zich op loopafstand en bieden een ruime keuze uit diverse winkels, restaurants en cafés. De woning is zeer gunstig gelegen ten opzichte van het Centraal Station en de Ring A10. Verbindingen met openbaar vervoer zijn uitstekend.

Deskundig en betrokken aankoop- en verkoopmakelaars in Spaarndammerbuurt.

Als u op zoek bent naar een appartement of huis in Spaarndammerbuurt of u wilt juist uw huis verkopen, kunt u bij ons terecht. Stadsmakelaars.nl heeft al vele huizen in Spaarndammerbuurt verkocht. Door een combinatie van ervaring, aanbod en de unieke locatie van ons kantoor, weten wij wat er nodig is om als makelaar in Spaarndammerbuurt op te kunnen treden. Daarnaast is onze locatie tussen de stadsdelen Centrum, Oud-West en Westerpark uiterst geschikt om even naar binnen te lopen. Wij kennen het specifieke van de stedelijke markt en sturen op úw woonplezier en financieel rendement.

Gratis taxatie van uw huis.

Voor deskundig advies, een persoonlijk en verhelderend gesprek of een gratis waardebepaling bij u thuis, Stadsmakelaars.nl is de makelaar in Spaarndammerbuurt. Kijk op deze site voor ons aanbod of neem contact met ons op om op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen in Spaarndammerbuurt.

Zoekt u een woning?

Plaats een zoekopdracht en we houden u op de hoogte over huizen die aansluiten op uw budget en woonwensen!

Plaats zoekopdracht

Beoordeling van Stadsmakelaar:

Lees recensies van klanten