Makelaar Slotervaart

In Slotervaart zijn er diverse voorzieningen op loopafstand zoals een ruime speelplaats voor kinderen, het Kröller-Müllerpark, het Rembrandpark en de Sloterplas. Dichtbij de woning zijn er diverse openbaar vervoer mogelijkheden zoals tram 13, de trein en metro op het station Lelylaan. Daarnaast is de woning zeer goed met de auto vanaf de Ringweg A10 bereikbaar. Vanuit de woning bent u binnen 5 minuten op het Mercatorplein, met ongeveer 10 minuten bij de Hallen in Amsterdam- West en in 15 minuten fietsen bent u op de Dam of op het Leidseplein.

Ervaren en betrokken aankoop- en verkoopmakelaars in Slotervaart.

Als u op zoek bent naar een huis in Slotervaart of u wilt juist uw huis verkopen, kunt u bij ons terecht. Stadsmakelaars.nl heeft al vele huizen in Slotervaart verkocht. Door een combinatie van ervaring, aanbod en de unieke locatie van ons kantoor, weten wij wat er nodig is om als makelaar in Slotervaart op te kunnen treden. Daarnaast is onze locatie tussen de stadsdelen Centrum, Oud-West en Westerpark uiterst geschikt om even naar binnen te lopen. Wij kennen het specifieke van de stedelijke markt en sturen op úw woonplezier en financieel rendement.

Gratis taxatie van uw huis.

Voor deskundig advies, een persoonlijk en verhelderend gesprek of een gratis waardebepaling bij u thuis, Stadsmakelaars.nl is de makelaar in Slotervaart. Kijk op deze site voor ons aanbod of neem contact met ons op om op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen in Slotervaart.

Zoekt u een woning?

Plaats een zoekopdracht en we houden u op de hoogte over huizen die aansluiten op uw budget en woonwensen!

Plaats zoekopdracht

Beoordeling van Stadsmakelaar:

Lees recensies van klanten