Makelaar Osdorp

Osdorp is een rustig en breed opgezet gebied. In de buurt zijn veel groenvoorzieningen zoals stadspark Osdorp, het Botteskerkpark en natuurlijk de Sloterplas. Om de hoek op de Pieter Callandlaan bevinden zich diverse winkels, waaronder een Albert Heijn voor de dagelijkse boodschappen, maar ook de winkels aan de Tussen Meer, de Dukaat en het Osdorperplein zijn goed en snel bereikbaar. Ook zijn er vele voorzieningen in de buurt zoals scholen, kinderopvang, zorginstellingen en sportfaciliteiten en tuincentrum Osdorp. Met tram 1 met eindhalte Centraal Station ben je binnen 20 minuten in het centrum. Met de auto ben je binnen enkele minuten op de A4, A9 of ring A10 en binnen 10 minuten op Schiphol.

Ervaren en betrokken aankoop- en verkoopmakelaars in Osdorp.

Als u op zoek bent naar een huis in Osdorp of u wilt juist uw huis verkopen, kunt u bij ons terecht. Stadsmakelaars.nl heeft al vele huizen in Osdorp verkocht. Door een combinatie van ervaring, aanbod en de unieke locatie van ons kantoor, weten wij wat er nodig is om als makelaar in Osdorp op te kunnen treden. Daarnaast is onze locatie tussen de stadsdelen Centrum, Oud-West en Westerpark uiterst geschikt om even naar binnen te lopen. Wij kennen het specifieke van de stedelijke markt en sturen op úw woonplezier en financieel rendement.

Gratis waardebepaling van uw huis.

Voor deskundig advies, een persoonlijk en verhelderend gesprek of een gratis taxatie bij u thuis, Stadsmakelaars.nl is de makelaar in Osdorp. Kijk op deze site voor ons aanbod of neem contact met ons op om op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen in Osdorp.

Zoekt u een woning?

Plaats een zoekopdracht en we houden u op de hoogte over huizen die aansluiten op uw budget en woonwensen!

Plaats zoekopdracht

Beoordeling van Stadsmakelaar:

Lees recensies van klanten