Makelaar Houthavens

Makelaar Houthavens Op pakweg twee kilometer ten westen van station Amsterdam Centraal, tussen de Spaarndammerbuurt en het IJ, verrijst een duurzaam woon- en werkgebied met straks circa 2.700 woningen en diverse voorzieningen en bedrijfsruimtes. Naar verwachting is de vernieuwde Houthaven in 2021 klaar. De Houthavens is een idyllische plek met een indrukwekkende geschiedenis en een bijzonder centrale ligging. De hippe Westerparkbuurt en de historische binnenstad met alle voorzieningen zijn binnen handbereik. Zo zijn de Spaarndammerstraat en het Westerpark, met een grote variëteit aan leuke winkeltjes en koffietentjes, om de hoek te vinden. Ook zijn er snelle, directe busverbindingen met het centrum, Centraal Station en Station Sloterdijk en een pontverbinding met Amsterdam Noord. Fietsend kunt u sowieso alle kanten op, het Westerpark door naar station Sloterdijk, maar ook via de Haarlemmerstraat naar de Jordaan. De A10 is ook zeer gemakkelijk met de auto te bereiken. Er is een parkeerplaats in de onderliggende garage aanwezig.

Ervaren en betrokken aankoop- en verkoopmakelaars in Houthavens.

Als u op zoek bent naar een huis in Houthavens of u wilt juist uw huis verkopen, kunt u bij ons terecht. Stadsmakelaars.nl heeft al vele huizen in Houthavens verkocht. Door een combinatie van ervaring, aanbod en de unieke locatie van ons kantoor, weten wij wat er nodig is om als makelaar in Houthavens op te kunnen treden. Daarnaast is onze locatie tussen de stadsdelen Centrum, Oud-West en Westerpark uiterst geschikt om even naar binnen te lopen. Wij kennen het specifieke van de stedelijke markt en sturen op úw woonplezier en financieel rendement.

Gratis waardebepaling van uw huis.

Voor deskundig advies, een persoonlijk en verhelderend gesprek of een gratis taxatie bij u thuis, Stadsmakelaars.nl is de makelaar in Houthavens. Kijk op deze site voor ons aanbod of neem contact met ons op om op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen in Houthavens.

Zoekt u een woning?

Plaats een zoekopdracht en we houden u op de hoogte over huizen die aansluiten op uw budget en woonwensen!

Plaats zoekopdracht

Beoordeling van Stadsmakelaar:

Lees recensies van klanten