Makelaar Frederikhendrikbuurt

De Frederik Hendrikbuurt is een gezellige buurt met als middelpunt het Hugo de Grootplein. De Frederik Hendrikbuurt is grenzend aan de Jordaan en gelegen in het hippe stadsdeel Westerpark. Het mooie en culturele Westerpark is binnen vijf minuten met de fiets te bereiken. Op loopafstand bevinden zich vele gezellige restaurants, lunchrooms, speeltuinen, scholen, kinderdagverblijven, supermarkten, sportvoorzieningen, cafés en winkels. Met de auto bent u binnen enkele minuten op de ringweg A10 en de ligging ten opzichte van openbaar vervoer is gunstig. Het Centraal Station is in 10 minuten te bereiken.

Deskundig en betrokken aankoop- en verkoopmakelaars in de Frederik Hendrikbuurt.

Als u op zoek bent naar een appartement of huis in Frederik Hendrikbuurt of u wilt juist uw huis verkopen, kunt u bij ons terecht. Stadsmakelaars.nl heeft al vele huizen in Frederik Hendrikbuurt verkocht. Door een combinatie van ervaring, aanbod en de unieke locatie van ons kantoor, weten wij wat er nodig is om als makelaar in Frederik Hendrikbuurt op te kunnen treden. Daarnaast is onze locatie tussen de stadsdelen Centrum, Oud-West en Westerpark uiterst geschikt om even naar binnen te lopen. Wij kennen het specifieke van de stedelijke markt en sturen op úw woonplezier en financieel rendement.

Gratis taxatie van uw huis.

Voor deskundig advies, een persoonlijk en verhelderend gesprek of een gratis waardebepaling bij u thuis, Stadsmakelaars.nl is de makelaar in Frederik Hendrikbuurt. Kijk op deze site voor ons aanbod of neem contact met ons op om op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen in Frederik Hendrikbuurt.

Zoekt u een woning?

Plaats een zoekopdracht en we houden u op de hoogte over huizen die aansluiten op uw budget en woonwensen!

Plaats zoekopdracht

Beoordeling van Stadsmakelaar:

Lees recensies van klanten