Makelaar de Baarsjes

Het hippe stadsdeel De Baarsjes is grenzend aan de binnenstad van Amsterdam. Een gewilde locatie, waar u rustig wonen kunt combineren met de directe nabijheid van de gezellige Jordaan. Binnen enkele minuten bent u op de ringweg A10 en ook de bereikbaarheid met het openbaar vervoer is uitstekend. Diverse winkels, cafés en restaurants bevinden zich op loopafstand in de Jan van Galenstraat, Admiraal de Ruijterweg en Jan Evertsenstraat. Het Rembrandtpark ligt op nog geen minuut loopafstand.

Deskundig en betrokken aankoop- en verkoopmakelaars in de Baarsjes.

Als u op zoek bent naar een appartement of huis in De Baarsjes of u wilt juist uw huis verkopen, kunt u bij ons terecht. Stadsmakelaars.nl heeft al vele huizen in De Baarsjes verkocht. Door een combinatie van ervaring, aanbod en de unieke locatie van ons kantoor, weten wij wat er nodig is om als makelaar in De Baarsjes op te kunnen treden. Daarnaast is onze locatie tussen de stadsdelen Centrum, Oud-West en Westerpark uiterst geschikt om even naar binnen te lopen. Wij kennen het specifieke van de stedelijke markt en sturen op úw woonplezier en financieel rendement.

Gratis taxatie van uw huis.

Voor deskundig advies, een persoonlijk en verhelderend gesprek of een gratis waardebepaling bij u thuis, Stadsmakelaars.nl is de makelaar in De Baarsjes. Kijk op deze site voor ons aanbod of neem contact met ons op om op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen in De Baarsjes.

Zoekt u een woning?

Plaats een zoekopdracht en we houden u op de hoogte over huizen die aansluiten op uw budget en woonwensen!

Plaats zoekopdracht

Beoordeling van Stadsmakelaar:

Lees recensies van klanten