Makelaar Bos en Lommer

De woning ligt in het steeds populairder wordende Bos en Lommer in stadsdeel West om de hoek van het winkelcentrum Gulden Winckelplantsoen en nabij de gezellige dagelijkse markt. Daarnaast zijn er leuke winkels zoals bBrood, De Nieuwe Boekhandel en diverse gezellige café’s en restaurants waaronder Bagel & Beans en Podium Mozaïek. Voor een wandeling of een drankje in het park liggen het Erasmuspark en het Westerpark vlakbij. Er is een goede ontsluiting naar de Ring A10 en de verbindingen met openbaar vervoer zijn uitstekend.

Ervaren en betrokken aankoop- en verkoopmakelaars in Bos en Lommer.

Als u op zoek bent naar een huis of appartement in Bos en Lommer of u wilt juist uw huis verkopen, kunt u bij ons terecht. Stadsmakelaars.nl heeft al vele huizen in Bos en Lommer verkocht. Door een combinatie van ervaring, aanbod en de unieke locatie van ons kantoor, weten wij wat er nodig is om als makelaar in Bos en Lommer op te kunnen treden. Daarnaast is onze locatie tussen de stadsdelen Centrum, Oud-West en Westerpark uiterst geschikt om even naar binnen te lopen. Wij kennen het specifieke van de stedelijke markt en sturen op úw woonplezier en financieel rendement.

Gratis waardebepaling van uw huis.

Voor deskundig advies, een persoonlijk en verhelderend gesprek of een gratis taxatie bij u thuis, Stadsmakelaars.nl is de makelaar in Bos en Lommer. Kijk op deze site voor ons aanbod of neem contact met ons op om op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen in Bos en Lommer.

Zoekt u een woning?

Plaats een zoekopdracht en we houden u op de hoogte over huizen die aansluiten op uw budget en woonwensen!

Plaats zoekopdracht

Beoordeling van Stadsmakelaar:

Lees recensies van klanten