Gratis waardebepaling

Wanneer u uw huis wilt verkopen, is de vraagprijs van uw woning ontzettend belangrijk. Die prijs bepaalt misschien wel hoe groot het volgende huis is dat u gaat kopen. Stadsmakelaars verzorgt op verzoek een geheel gratis waardebepaling van uw huis.

Kosteloos advies en gratis waardebepaling van uw woning of appartement

Om de waarde van de woning te kunnen bepalen, komen we eerst bij u langs om goed met u te bespreken waarom u de woning wilt verkopen. Samen bekijken we de staat van het huis. We vragen wanneer voor het laatst is geschilderd, bekijken details als cv-ketel, dak en kozijnen, en bespreken de meest recente activiteiten van de Vereniging Van Eigenaren.

Soms moet er wat gebeuren om een woning aantrekkelijk te maken voor de verkoop. In ons advies staat hoe wij denken dat u de woning het beste op de woningmarkt kunt presenteren. We omschrijven welke stappen u kunt zetten om uw huis nog aantrekkelijker te maken. Ons advies bevat een uitgebreide makelaarsomschrijving van de woning, een adviesvraagprijs en een lijst met punten die volgens Stadsmakelaars aandacht verdienen voor je het huis in de verkoop zet. Ons advies is kosteloos en ontvangt u binnen vijf werkdagen na onze kennismaking bij u thuis.

Afspraak maken voor gratis waardebepaling?

Alle contactgegevens

Beoordeling van Stadsmakelaar:

Lees recensies van klanten