Amsterdamse makelaars

Wie Amsterdam combineert met makelaars kan al jaren niet om Stadsmakelaars.nl heen. Met een kantoor in hartje Amsterdam, en kennis van Amsterdam Centrum tot aan Oud-Zuid en de Pijp tot het Westerpark, behoort Stadsmakelaars.nl dus tot een klein rijtje echte Amsterdamse makelaars.

Amsterdamse makelaars

Onze makelaars kennen de Amsterdamse grachtengordel op hun duimpje. Kennis van de bouwkundige staat van de verschillende wijken in Amsterdam en ervaring (wij hebben al vele huizen in Amsterdam aangekocht en verkocht) maakt ons tot de beste Amsterdamse makelaars. Stadsmakelaars.nl is de 020 makelaar.

Zoekt u Amsterdamse makelaars en bent u nieuwsgierig geworden naar onze werkwijze? Maak dan eens een afspraak met onze makelaars Dianne de Lange of Marthe Beusekamp: 020 6885044. U kunt natuurlijk ook gewoon even langskomen. Ons kantoor bevindt zich op het Frederik Hendrikplantsoen op de grens van de stadsdelen Oud-West, Centrum en Westerpark.

Waar Stadsmakelaars sterk in is
Huis kopen Amsterdam, Huis kopen in Amsterdam, Koopwoning Amsterdam, Starterswoning Amsterdam, Makelaardij Amsterdam, Verkoopmakelaar Amsterdam, Makelaar Amsterdam centrum, Makelaar Amsterdam oost, Makelaar oud west, Stadsmakelaar