Amsterdamse makelaar

Een echte Amsterdamse makelaar. Jong, eigentijds en héél Amsterdams. Kennis van de Pijp, Centrum, Oud-West en Oud-Zuid. Stadsmakelaars.nl is zo’n echte Amsterdamse makelaar. Onze ambitie? Persoonlijke service en een goed advies.

Onze vakkennis en knowhow als makelaar in het Amsterdamse werken in uw voordeel en voorkomen eventuele (juridische) problemen. Op basis van onze marktkennis bedingen wij voor u bovendien de beste prijs. Verkoop- en aankoopbegeleiding in Amsterdam tot in detail goed geregeld.
 

Verkoopbegeleiding door een Amsterdamse makelaar

Uw huis is uniek. Dus als u gaat verkopen, wilt u een aanpak die daarbij past. Wanneer u ons inschakelt voor de verkoopbegeleiding, bepalen wij samen met u de slimste verkoopstrategie. Behalve deskundig en persoonlijk advies brengen wij uw huis op alle mogelijke manieren onder de aandacht van woningzoekers. Het feit dat wij al bekend zijn als echte Amsterdamse makelaar komt u dan goed uit.

Daarnaast bevindt ons kantoor zich midden in Amsterdam. Op de rand van Centrum, Westerpark en Oud-West op het Frederik Hendrikplantsoen. Bel ons voor een bezoek: 020-6885044 of mail naar info@stadsmakelaars.nl.

Waar Stadsmakelaars sterk in is
Amsterdamse makelaars, Huis kopen Amsterdam, Huis kopen in Amsterdam, Koopwoning Amsterdam, Starterswoning Amsterdam, Makelaardij Amsterdam, Verkoopmakelaar Amsterdam, Makelaar Amsterdam centrum, Makelaar Amsterdam oost, Makelaar oud west