Makelaar Amsterdam-Centrum

Een makelaar Amsterdam centrum nodig? Als u op zoek bent naar een woning in Amsterdam centrum, of juist uw woning in deze wijk wilt verkopen, kan Stadsmakelaars.nl u hierbij prima van dienst zijn. Het team van Stadsmakelaars.nl heeft jarenlange ervaring met aan- en verkoop in hartje Amsterdam en weet wat er speelt. Ons eigen kantoor is ook gevestigd is in Amsterdam centrum, dus het is heel gemakkelijk om ons aanbod te komen bekijken!

Makelaar Amsterdam centrum: Stadsmakelaars.nl

Stadsmakelaars.nl is opgericht door Marthe Beusekamp en Dianne de Lange. Beiden hebben een bewezen track record de makelaardij. Zij richten zich met hun eigen bedrijf volledig op de Amsterdamse huizenmarkt. Ze kennen het specifieke van de stedelijke markt en houden van een deskundige, persoonlijke en heldere aanpak. Met een eigen kantoor in het centrum en meerdere woningen in dit stadsdeel vormt Stadsmakelaars.nl úw makelaar Amsterdam centrum.

 

Makelaar Amsterdam centrum: contact

Stadsmakelaars.nl is uw makelaar Amsterdam centrum, voor zowel aan- en verkoop als taxatie. Maak een afspraak via 020-6885044 of info@stadsmakelaars.nl, en wij vertellen u vrijblijvend meer over de mogelijkheden. Of neem een kijkje op onze website voor het actuele aanbod in Amsterdam centrum.