Aankoopbegeleiding (zoekers)

Wanneer u een huis in Amsterdam gaat kopen, zijn er duizend dingen waar u op moet letten. Amsterdam is een fantastische stad maar ook een stad met complexe woningen, die eeuwen geleden zijn gebouwd of bijvoorbeeld decennia terug zijn gesplitst. Bovendien zijn er heel veel woningen in Amsterdam die op erfpacht van de gemeente staan. Of huizen met een bestemming die niet overeenkomt met het gemeentelijke bestemmingsplan.

Stadsmakelaars begeleidt u om zo onaangename verrassingen te voorkomen.

In deze stad wilt u dus geen risico’s nemen, geloof ons. Als koper heeft u namelijk een onderzoeksplicht als u een huis koopt. Een verkoper aansprakelijk stellen wanneer iets mis gaat, kan behoorlijk lastig zijn als niet goed is uitgezocht waar de woning aan voldoet. Daarom helpt Stadsmakelaars graag als u een huis zoekt in Amsterdam. We onderzoeken alles wat met de koop te maken heeft. We vragen juridische stukken voor u op en bekijken de staat van onderhoud van het casco pand.

Stadsmakelaars zoekt in heel Amsterdam naar de juiste woning. Wij maken daarbij gebruik van ons brede netwerk in de stad. Dagelijks ontvangt u van ons een mail met daarin de woningen die te koop staan en bij uw zoekcriteria passen. Wij kunnen u vertellen welke prijzen in de buurt worden betaald voor vergelijkbare woningen. We gaan mee naar bezichtigingen en voeren de onderhandelingen voor u. Onderhandelen is voor ons veel minder moeilijk dan voor een potentiële koper; want wij zijn niet emotioneel betrokken bij de beslissing die voor u juist levensbepalend is.

Meer informatie?

Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afpsraak te maken.

Alle contactgegevens

Beoordeling van Stadsmakelaar:

Lees recensies van klanten